Tetovaže su novi accessoires

27.01.2016.

Kolekcija kuće Berlutti donosi zanimljiv modni twist

Njujorški tatoo-majstor Scott Campbell može se pohvaliti zavidnom listom klijenata. Marc Jacobs, Jennifer Aniston i Heath Ledger samo su neki od mnogih koji su mu povjerili svoje ideje i tetovirali se u njegovom ateljeu.

I iako je u tom području postigao vrh, Campbell se nije ograničio samo na tetoviranje, nego je prvo zakoračio u svijet umjetnosti, a sada i mode. Talijanski luksuzni brend Berlutti, poznat po vrhunskim muškim cipelama i odijelima, odlučio se na neočekivanu suradnju s Campbellom, ponudivši mu da svojim idejama i dizajnom ukrasi Berlutti kožne modne dodatke.

 

Scott Campbell

Scott Campbell

 

„Moram priznati da koži od koje proizvodimo cipele i torbe pristupam kao ljudskoj koži. Zbog toga je Scott Campbell idealan umjetnik za našu novu kolekciju“ izjavio je Alessandro Sartori, Berluttijev umjetnički direktor koji je Campbella odabrao zbog njegova jedinstvenog umjetničkog izričaja.

A kako je Campbell zamislio Berlutti, vidjet ćemo već u kolekciji jesen/zima 2016. za koju je ovaj tatoo majstor kreirao pet različitih grafičkih uzoraka.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: press

Pročitajte i...

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Donosimo vam genijalne ideje za elegantne tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Najljepše ideje za tetovaže na zapešću

Planirate li svoje zapešće ukrasiti trajnim crtežom, donosimo vam dozu instagramske inspiracije za odlične ideje

Tetovaže poznatih i njihova značenja

Od skrivenih poruka do malih umjetničkih djela

▲ Povratak na vrh