Tko je gost iznenađenja u novoj Guccijevoj kampanji?

03.01.2020.

Super zabavna vizija Alessandra Michelea

Kineska nova godina počinje 25. siječnja, i prema kineskom zodijaku, ulazimo u godinu štakora ili miša, znaka koji je prvi po redu u 12-godišnjem kineskom astrološkom ciklusu. Godina miša zato simbolizira novi početak, nešto što si svi zasigurno možemo poželjeti, jer koliko god već sretni bili, uvijek ima prostora za napredak. Kako bi proslavili nove početke i svo uzbuđenje koje s njima dolazi u paketu, Guccijev tim je odlučio snimiti novu kampanju- s najpoznatijim mišem na svijetu u glavnoj ulozi. Pogodili ste, radi se o Mickey Mouseu, koji je  poslužio kao inspiracija i motiv za posljednju kolekciju. Njegov lik otisnut je među vintage monogramima, i to na originalnim Guccijevim tkaninama iz 80-ih ili pak tenisicama i modnim detaljima.

Kampanju potpisuje američki fimski redatelj Harmony Korine, a snimana je, gdje drugdje, nego u Disneylandu. Modele je stilizirao Alessandro Michele osobno. Kampanja koja je proizašla iz kreativnih sokova ovih nadarenih ljudi odiše retro šarmom i velikim veseljem, a imamo neki osjećaj da su se svi uključeni u ovaj projekt jako dobro zabavljali.

Piše: L.H.

Fotografije: Harmony Korine za Gucci

Pročitajte i...

Gucci umjesto pozivnica za reviju poslao košare organskog voća i povrća

Kvrgave tikvice i mirisne breskve s potpisom talijanskog modnog diva

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ilustracija za Gucci Beauty kampanju

Gucci ilustracije spajaju humor i make-up u karanteni

Neobična kampanja za proljeće 2020.

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

▲ Povratak na vrh