Top 5 trenutaka Victoria’s Secret revija

01.08.2019.

Što se sve događalo tijekom godina?

Vijest da je ovogodišnji Victoria’s Secret šou otkazan izazvala je različite reakcije. Dugoročni obožavatelji, naravno, razočarani su. No, postoji i druga struja, ona koja tvrdi da je tako bolje. Posljednjih je godina spektakularna revija pretrpjela razne kritike na manjak raznolikosti. Točnije, nedostatak punijih i transrodnih anđela. Publika koja prema paradi najskupljih grudnjaka i najvećih krila gaji animozitet, nada se da su organizatori uzeli pauzu, ne bi li se do godine vratili s puno širim spektrom ambasadorica brenda, što se dijelova i oblika tijela tiče. U to ime prisjetili smo se trenutaka iz vremena kada su takve priče bile zamislive samo kao alat nekog konceptom baratajućeg dizajnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria’s Secret Fashion Show (@vsfsoutfits) on

Zaljubljeni anđeli

Prije no što je Adam Levine stavio prsten na ruku Behati Prinsloo, 2011. godine na propuhanoj je pisti, pred cijelom publikom, i to na mjestu gdje ih je uhvatilo najviše fotografa, odnosno na samome kraju, poljubio svoju tadašnju djevojku, Prinslooinu kolegicu, Anne V. Heidi Klum i njezin ondašnji muž, Seal također su dobili šansu zasjati pred uzvanicima. Seal je 2005. bio zadužen za glazbeni dio revije, a na svačije iznenađenje pridružila mu se Heidi i pokazala da i ona zna zapjevati.

 

Tyrini dnevnici

Uvijek spremna na neku vrst izvedbe, Tyra Banks je 2002. za sve prisutne otplesala flamenko netom nakon što je iskočila iz zapozorja. Ono što joj je nedostajalo u tehnici, nadoknadila je duhom. U najmanju ruku, to je bila humoristična improvizacija. No, da budemo fer, jedna od stvari koje Banks neprestano ponavlja jest ”Fake it till you make it.” (eng. u smislu: ”Pravi se da znaš što radiš.”).Victoria’s Secret također je bila posljednja revija u Tyrinoj karijeri kada je 2005. zadnji put prošetala kristalnom pistom.

 

Inspiracija ili aproprijacija?

Jedan model iz kalendarskog dijela revije 2012. godine bio je izbačen. U pitanju je Karlie Kloss. Sama Karlie nije ništa skrivila, čak je i prošetala svoj tigrasti bikini, no upravo je u njemu bio problem. Naime, njezin outfit krasilo je oglavlje Indijanaca koje prema tradiciji nose samo određeni članovi plemena. Kloss to zasigurno nije pa je stoga u snimljenoj emisiji prošetalo samo jedanaest kalendar-djevojaka, izostavivši gđicu Studeni.

Najveća krila

Tko bi drugi, već Heidi Klum, dobio najveća anđeoska krila ikad izrađena za Victoria’s Secret? Upravo se ona može pohvaliti da je 2003. nosila do sad najimpresivniji simbol ove revije, svojevrstan rekord. Svi se drugi anđeli mogu samo kititi njezinim perjem.

Najskuplji grudnjak

Možda Heidi ima najveća krila, no Victoria’s Secret ima još jednu kategoriju po kojoj se da usporediti mjesto pojedinog anđela u hijerarhiji. Najskuplji ikad, tzv. ”Red Hot Fantasy Bra” odjenula je Gisele Bündchen. Crveni saten, rubini i dijamanti tvore grudnjak vrijedan 15 000 000 američkih dolara.

Piše: D.M.
Fotografije:Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Tri zlatna pravila Gisele Bündchen za zdravo tijelo i um

Osnovni recept za ljepotu, zdravlje i sreću jedne od najslavnijih modelki na svijetu

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Do super forme s Gisele Bündchen

Brazilska manekenka pokazala je svoj tipičan trening

Kako izgleda beauty rutina Heidi Klum?

Nećete vjerovati čime čisti lice!

Tko je nova ambasadorica Rihannine Savage x Fenty linije?

Talentirana ljepotica bit će zaštitno lice Rihannina brenda

▲ Povratak na vrh