Trendovi iz svijeta luksuzne obuće i modnih dodataka

Karla
22.10.2014.

Najnovija kampanja za prodavaonice luksuzne obuće i modnih dodataka KARLA

Kampanja, koju i ovaj put potpisuje fotograf Mladen Šarić u suradnji sa stilistom Borutom Mihalićem za sezonu jesen/zima 2014. započinje bjelinom, kao višeznačnom temom.

Pozadina minimizirana jednom bojom vrvi detaljima koji asociraju na vrijeme darivanja, na dane proslava. Sama kampanja zamišljena je u tri motiva.

 

Karla

 

Prvi motiv donosi iznimno popularnu crnu jesensko/zimsku obuću i modne detalje, koji su obogaćeni zlatnom ornamentikom. Druga slika ispunjena je živim bojama kojima će se razbijati jesensko/zimsko sivilo grada i podizati raspoloženje.

Treća je posvećena druženjem s prijateljima, voljenom osobom, obitelji, a sve to potpisanom crvenom…. koja je simbol ljubavi, poljupca, sreće, ali zasigurno i jedna od najmodernijih boja ove sezone.

 

Karla

Fotografije: Mladen Šarić

Pročitajte i...

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

I na Mjesecu postoji modni život!

Zavirite u Atelier Karla

Saznajte koji će tonovi dominirati našom garderobom ove jeseni i zime

MODNE RAZGLEDNICE Kako izgleda jesen u trgovinama Karla?

Karla kreativni tim osmislio je novu kampanju kroz moderno koncipiranu razglednicu, koja je po svim svojim postulatima u potpunosti modno aktualna za sezonu jesen/zimu 2016.

Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama

Od danas u svim Karla prodavaonicama počinje tjedan posvećen Coccinelleu - jednom od najpoznatijih svjetskih brendova kada su u pitanju torbice

Ključni trendovi sezone na jednome mjestu

Najveći hrvatski lanac luksuzne obuće i modnih dodataka Karla predstavlja nam kampanju za proljeće i ljeto 2016. godine pod nazivom „Soba s pogledom“

Novi trendovi iz Karle

Nova kampanja za Karlu, koju potpisuje kreativni dvojac fotograf Mladen Šarić te stilist Borut Mihalić posveta je svima nama - ljudima, koji čine ovaj svijet drugačijim, raznovrsnijim i ljepšim

▲ Povratak na vrh