Trendovi s potpisom Aleksandre Dojčinović

23.05.2016.

Pogledajte lookbook za sezonu jesen/zima 2016./17.

Nedavnom, prvom samostalnom modnom revijom u muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma dizajnerica Aleksandra Dojčinović okrenula je novi list u svojoj bogatoj desetogodišnjoj karijeri i napravila poslovni zaokret koji će njezin brend Lei Lou već ove godine odvesti u neke sasvim nove vode.

U tom smjeru ide i lookbook za nadolazeću jesen i zimu, a u kojem se već na prvi pogled očituje sada već prepoznatljivi perfekcionistički duh dizajnerice i njezina beskompromisnost kada je o poslu riječ.

 

Lei Lou Lei Lou Lei Lou

 

Ubrzan način života uspješne dame 21. stoljeća savršeno je dočaran fotografiranjem modela u pokretu, što samoj kolekciji daje živost i realističnost, pa kreacije dolaze do izražaja u punom smislu i u samom su fokusu cijele priče. Nives Vinčić, hrvatski model s uspješnom inozemnom karijerom, pred objektivom poznatog dvojca Romana Deckera i Dejana Kutića, utjelovila je savršen prototip djevojke koja, i kad joj se žuri, izgleda besprijekorno.

Kulisa, dizajnerski Molo Wall, poznat po svojim nebrojenim mogućnostima transformacije, zbog čega je idealan dodatak svakom suvremenom prostoru, ovaj je put u potpunosti u službi modela, a svojim je pomalo futurističkim vizualom dodatno doprinio cjelokupnom ambijentu.

 

Lei Lou Lei Lou Lei Lou Lei Lou

 

Priču o besprijekornoj eleganciji Aleksandra je za iduću jesen i zimu nadopunila brojnim novitetima koji se ponajprije manifestiraju kroz pomalo netipične boje i krojeve, ali i kroz pleteninu koju predstavlja premijerno, baš kao i novi model torbice – kovčežić Ania.

Aleksandrine su haljine iduće sezone dobile i čarobne saveznice u vidu prvih cipela s Lei Lou potpisom, neodoljivih špic gležnjača koje će se, baš kao i ostatak kolekcije, u prodaji naći koncem ljeta.

Fotografije: Decker x Kutic

Pročitajte i...

Aleksandra Dojčinović na jednom mjestu okupila švicarsku društvenu elitu i svjetske influencerice

Najtraženija pozivnica u Zürichu bila je ona za otvorenje butika hrvatske dizajnerice

Ruskinja koja je iz naslonjača pokrenula milijunski biznis poručila Hrvaticama da se ne boje uspjeha

Aleksandra Dojčinović i velika ruska poduzetnica Tatyana Bakalchuk u Zagrebu organizirale večeru s povodom, za još petnaest uspješnih hrvatskih poslovnih žena

Dvostrukim modnim spektaklom Aleksandra Dojčinović osvrnut će se na Teslu

Poznata dizajnerica novu 'Resort 2019.' kolekciju predstavlja u zagrebačkom Tehničkom muzeju, ali i splitskom CineStaru u isto vrijeme

Look dana-Branka Krstulović!

Ljubiteljice domaćih modnih brendova okupile su se na predstavljanju najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović

▲ Povratak na vrh