Kako nositi klasične uzorke?

Classic Patterns
31.12.2013.

Inspirirajte se rješenjima dizajnera koji su odbacili elaborirane detalje uime klasičnih motiva u svojim jesensko-zimskim kolekcijama

U svojoj aktualnoj, jesensko-zimskoj kolekciji britanska dizajnerica Victoria Beckham unijela je klasične forme i modne matrice i… pogodila je ‘u sridu’. Lajt-motiv njene kolekcije su ‘trokuti’ u žutoj i plavoj boji.

Victoria Beckham jesen/zima 2013

Victoria Beckham, jesen-zima 2013.-14-

Victoria je minisuknje upotpunila poludubokim crnim čizmama, što je još jedan zimski trend i idealan izbor za dnevni ‘look’.

Američka dizajnerica Carolina Herrera iskoristila je kvadratne forme na elegantnim haljinama do koljena. Odvažno bijele oblike obrubila je crnim, čime je naglasila grafizam svojih kreacija.

Carolina Herrera jesen/zima 2013

Carolina Herrera, jesen-zima 2013.-14-

Njena duga bež haljina bez rukava osvaja dubokim izrezom, što je čini idealnom toaletom za svaku stilski osviještenu djevojku.

Dizajnerski dvojac Rag&Bone poigrali su se klasičnim motivom romba u crnoj i sivoj boji. Ispod njihova tamnoljubičastog kaputa nazire se intenzivno narančasta minica, dobrodošlo osvježenje tamnih tonova zimske odjeće.

Rag&Bone jesen/zima 2013

Rag&Bone, jesen-zima 2013.-14.

Modna kuća američkog dizajnera tajlanskog podrijetla Thakoona Panichgula iskoristila je u svojoj kolekciji životinjski print i kožnate detalje.

Leopardov uzorak kralj je jesensko-zimskih trendova, a Thakoon ga je kombinirao s jednostavnom suknjom na preklop do koljena i topom opasanim kožnatim remenom.

Thakoon jesen/zima 2013

Thakoon, jesen-zima 2013.-14.

© Cover Media, Imaxtree.com

Pročitajte i...

Shopping vodič: 10 najljepših prsluka

Ovaj neuobičajeni komad jedan je od ključnih ove sezone!

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

▲ Povratak na vrh