Nakit kao hommage 90-ima: nova Karat Jewelry kolekcija

04.12.2020.

'Više je više'… I nikad nije previše.

Trendovi u nakitu svake su sezone dalje od minimalizma i bliže definiciji ‘više je više’. Trend koji je zavladao modnim pistama kako za jesen/zimu 2020, tako i za proljeće/ljeto 2021 je apsolutno slojevito stiliziranje debljih i tanjih ogrlica na vratu, od tri komada na više i čini se, nikad nije previše. Inspirirani Chanelom 90-ih, domaći brand nakita Karat Jewelry donosi novu kolekciju, u kojoj nakit diše onaj naš sjaj, naše svijetlo iznutra. Kult žene koju ovaj brand voli njegovati, a hranimo ju u sebi, jest sretna žena koja nije u strahu pokazati svoju snagu i energiju. U tom smislu ne skrivamo se više u minimalizmu. Živimo eru koja je slavila žene u svom prirodnom prelijepom obliku i radimo svojevrsni hommage 90-tima.

Nova zimska kolekcija Modern Femme Fatale: Winter Edit je svojevrsni nastavak ljetne kolekcije. Zimski redizajn nudi dva modela ogrlica blago redizajnirane u odnosu na ljetni model, robusnije, krupnije, više ‘chunky’. Zimski trend nošenja ogrlica i narukvica jest preko košulje (preko kragne), preko veste, preko dolčevite… Modni sladokusci mogu spojiti ogrlicu s narukvicom i nositi ju preko rukava kaputa. Kolekcija nam donosi i novi model duple ogrlice zvane ‘Snake like’ ogrlica, jer joj se površina toliko sjaji i ljeska da asocira na zmiju. Osim ogrlica, kolekcija nudi novi model naušnica, narukvica i predivno prstenje. 

U Karat Jewelry-ju uvijek naglašavaju kako žena sama sebi treba pokloniti nakit kao znak poštovanja i ljubavi prema sebi i svojim postignućima. Moment u kojem odlučimo nagraditi sami sebe njeguje dobru energiju i visoku vibraciju, a kao takvi još smo bolji prema drugima.

Zato, inspiraciju za poklon sebi ili drugima potražite na Karat Jewelry Instagram profilu ili webshopu www.zlatarnicekarat.com.

Foto: Karmen Poznić

Pročitajte i...

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

▲ Povratak na vrh