Varijacije na francuski chic

17.09.2019.

Četiri fashion scenarija starring: Black, White & Nude... iz nove H&M kolekcije!

When in doubt, posežemo za francuskim klasicima – crni monokrom, točkice, lagane haljine… Nepodnošljiva lakoća francuskog stila ponijet će nas kroz prvu jesen, a kako bismo malo osvježile već poznatu estetiku, imamo za vas četiri fashion scenarija koji variraju klasiku na neočekivane načine!

Seeing Dots

Ranojesenje sunce tvrdoglavo grije, dok se nadolazeća sezona prijeti u hladnim propusima – ovo je bipolarno doba dušu dalo za predugačke kontemplacije pred garderobom, koja ionako guta robu poput crne rupe… Držite se Occamove britve – najjednostavniji styling je najbolji styling. Uostalom, dobar stil provjereno štiti od virozica, pa navucite ovu točkastu maksi haljinu, kaubojke na noge i zaplešite na vjetru!

Soundtrack: Madonna Tell Me

Witching Hour

Kada idete u život sa svojim covenom, dress code je – all black! Kožna će vas minica vjerno služiti čitave sezone, crna poludolčevita dopunit će vam nebrojene stylinge, meki šešir široka oboda dodat će i najjednostavnijoj kombinaciji malo modne magije, a detalji u crnom laku – malo sjaja…

Soundtrack: The Smiths How Soon Is Now

Black is the New Black

Da parafraziramo Coco Chanel, žena nikada ne može biti prebogata niti premršava, niti imati previše crnih outfita. Crne kožne hlače ovogodišnji su must-have, to smo već apsolvirale, no mogućnosti stylinga su nebrojene. Detalji poput pepito šiletrice i nude salonki, ili pak lakirane shopper torbe preusmjerit će jednostavnu klasiku prema goth reinterpretaciji athleisure estetike jer… zašto ne?

Soundtrack: Cosmetics Black Leather Gloves

In the Nude

Subota ujutro, budite se nakon turbulentne noći, i ne radi vam šparhet! Ništa bez kave, kažete, i izlijećete van po kavu u… jučerašnjoj šminki, salonkama i pernatoj jakni? Što da vam kažemo, poanta je u tome da je ponekad sve što trebate samo jedna dobra puffer jakna

Soundtrack: C.A.R. Idle eyes (CLARA 3000 remix) aka sexy photography music

Svi su naši favoriti u H&M dućanima od danas!

Fotograf: Nikola Zelmanović / Photo Studio Zelmanović

Styling: David Morhan

Make up: Tena Bašić

Model: Tea Kramer (Talia Model)

Pročitajte i...

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

H&M Conscious kolekcija puna je predivnih ljetnih komada

Poznati brend izbacio kolekciju za proljeće/ljeto 2020.

Kako trendseterice nose novu H&M Studio kolekciju?

Ružičaste kožnate hlače i odijela su must have

Dočekajte sezonu balonera spremni: 20 divnih high street i high end primjeraka

U potrazi za savršenim proljetno-jesenskim suputnikom

▲ Povratak na vrh