Trudna Kirsten Dunst i brojne druge zvijezde u novoj kampanji kuće Rodarte

31.01.2018.

Kuća Rodarte predstavila je fotografije svoje kolekcije za jesen 2018. godine na kojima su se našle brojne glumice, pjevačice i zvijezde društvenih mreža

Sestre Laura i kate Mulleavy koje se kriju iza brenda Rodarte predstavile su raskošne fotografije svoje nove jesenske kolekcije. Na njima poziraju 18-godišnja kći Reese Witherspoon, Ava Phillippe, glazbenice Chloe i Halle Bailey, Grimes, Kim Gordon i Joanna Newsom, redateljice Gia Coppola i Miranda July, te glumice Tessa Thompson, Rowan Blanchard, Danai Gurira, Hong Chau i Kirsten Dunst koja je ovim fotografijama potvrdila svoju trudnoću o kojoj su mediji nagađali posljednja dva mjeseca.

“Oduševljene smo što u seriju naših portreta za jesen 2018. možemo uključiti žene koje nas inspiriraju,” rekle su dizajnerice o ovoj seriji fotografija. Seriju je snimila fotografkinja Autumn de Wilde, a u nastavku pogledajte kako one izgledaju.

Ava Phillippe

Tessa Thompson

Tessa Thompson

Tessa Thompson

Rowan Blanchard

Rowan Blanchard

Rowan Blanchard

Miranda July

Madisyn Ritland

Grimes

Kirsten Dunst

Kim Gordon

Joanna Newsom

Hong Chau

Hong Chau

Grimes

Grimes

Gia Coppola

Gia Coppola

Gia Coppola

Danai Gurira

Danai Gurira

Chloe x Halle

Chloe x Halle

Chloe x Halle

Ava Phillippe

 

Piše: N.B.
Foto: Rodarte

Pročitajte i...

Celebi koji su se upoznali – na poslu

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Što odjenuti kad je ujutro +15, a popodne +30?

Pet opcija iz ljetnih lookbookova

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh