U Rusiji se pojavila modna agencija za tinejdžere iz doma za nezbrinutu djecu

11.11.2019.

ÂGE - modna agencija usmjerena na rad s djecom iz sirotišta i udomiteljskih obitelji

Neoubičajena vijest stiže nam iz Rusije. Naime, na hladnom i dalekom sjeveru je jedna modna agencija odlučila ponuditi posao tinejdžerima iz domova za nezbrinutu djecu u modnoj industriji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @age_agency on


Zanimljiva misija modne agencije ÂGE je socijalizirati djecu iz sirotišta i udomiteljskih obitelji i pružiti im priliku za stjecanje novih iskustava, uključujući i radno iskustvo. U sklopu sudjelovanja agencija održava edukativni program s modelima agencije uz sudjelovanje psihologa, učitelja glume, već etabliranih manekena te modnih stručnjaka. Mladi se u sklopu programa profesionalno razvijaju, imaju bolje razumijevanje kako djeluje kreativna sfera, proširuju svoje vidike, razvijaju nove vještine i uče kako raditi.

 

 

U bliskoj budućnosti agencija će provesti drugi val castinga kako bi zaključila ugovore s novim sudionicima, a zanimljivi poduhvati ove inicijative mogu se mogu pratiti na društvenim mrežama projekta Instagramu i Facebooku.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @age_agency on

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Modeli u Francuskoj trebaju potvrde doktora

Novi zakon nastoji očuvati zdravlje modela u modnoj industriji

Bohemian Rhapsody

Lepršave maksi haljine više su od odjeće - one su metafora nesputanog boemskog duha kojeg dizajneri vole interpretirati iz sezone u sezonu

Bijela kuća kao modna pista u novom spotu Ariane Grande

Kako Arianini stilisti zamišljaju američku predsjednicu? Kao Jackie O u crop topu, naravno!

Kako ljetne haljine nositi u hladnije dane?

Uz ovih par savjeta možete ljetnu sezonu produžiti do zime!

Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone!

Naočale Ghetaldus s potpisom Klisab, De’Llure ogrlica, ‘modna biblija’ Louis Vuitton – Catwalk, Avène linija za njegu kože, Borboleta narukvice, 4711 Acqua Colonia Tea Edition mirisi, set šalica s motivom Audrey Hepburn by Kikkerland – darovi su koje možete osvojiti u Elleovu kreativnom natječaju na Instagramu @ellecroatia ! Igrajte se s nama od danas, 26. listopada do 2. studenoga i osvojite ove stylish poklone!

▲ Povratak na vrh