U Rusiji se pojavila modna agencija za tinejdžere iz doma za nezbrinutu djecu

11.11.2019.

ÂGE - modna agencija usmjerena na rad s djecom iz sirotišta i udomiteljskih obitelji

Neoubičajena vijest stiže nam iz Rusije. Naime, na hladnom i dalekom sjeveru je jedna modna agencija odlučila ponuditi posao tinejdžerima iz domova za nezbrinutu djecu u modnoj industriji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @age_agency on Sep 19, 2019 at 4:11am PDT


Zanimljiva misija modne agencije ÂGE je socijalizirati djecu iz sirotišta i udomiteljskih obitelji i pružiti im priliku za stjecanje novih iskustava, uključujući i radno iskustvo. U sklopu sudjelovanja agencija održava edukativni program s modelima agencije uz sudjelovanje psihologa, učitelja glume, već etabliranih manekena te modnih stručnjaka. Mladi se u sklopu programa profesionalno razvijaju, imaju bolje razumijevanje kako djeluje kreativna sfera, proširuju svoje vidike, razvijaju nove vještine i uče kako raditi.

 

 

U bliskoj budućnosti agencija će provesti drugi val castinga kako bi zaključila ugovore s novim sudionicima, a zanimljivi poduhvati ove inicijative mogu se mogu pratiti na društvenim mrežama projekta Instagramu i Facebooku.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @age_agency on Sep 13, 2019 at 1:44am PDT

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Modeli u Francuskoj trebaju potvrde doktora

Novi zakon nastoji očuvati zdravlje modela u modnoj industriji

Obožavamo badiće iz nove Zimmermann kolekcije

Popularni brend izbacio kolekciju za toplu sezonu

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

Jeste li pročitali srpanjski Elle u digitalnom izdanju?

Čitajte Elle i u digitalnom formatu! Vaš omiljeni magazin možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova dođite do omiljenog Elle sadržaja

▲ Povratak na vrh