Ukroćena divljina u novoj kolekciji brenda The ALL

29.10.2020.

Novu kolekciju omiljenog brenda The ALL otkrijte na novom ELLE Boutiqueu!

Nadahnute divljinom, The ALL su uspješno “prevele” uzorak leopardova krzna u metalan nakit i stvorile sofisticirane statement komade – ogrlice, naušnice i narukvice. Koji su im osobno omiljeni komadi, kako se snalaze u “novom normalnom” i što pripremaju za nadolazeći ELLE Boutique pročitajte u nastavku.

Što je inspiriralo jesensku kolekciju?

Animal print. Konkretno leopard uzorak. Veličanstvene su velike mačke u svom pokretu i izgledu. U modi i dizajnu životinjski uzorak već desetljećima ne silazi sa trona, dominantan kakav je, nije zaobišao punk, kič, visoku modu, kao ni dizajn interijera.
Dugo smo razmišljale kako ga „provući“ kroz nakit i realizirale smo ga kroz dva oblika koji se repetiraju, a asociraju na rozete leoparda.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Ogrlica, nositeljica kampanje, slična chokeru, različite veličine rozeta složene u nisku.

Kako izgleda radni dan u novom normalnom?
S obzirom da oduvijek radimo pod maskama dok brusimo i poliramo neke navike se i nisu previše promijenile, ali zato osjetimo promjenu energije u gradu, vjerojatno kao i ostali.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?
Stare klasike iz prijašnjih kolekcija i naravno modele i posljednje WILDside kolekcije.

Dizajnerske komade The All možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: The ALL

Pročitajte i...

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

▲ Povratak na vrh