Ukroćena divljina u novoj kolekciji brenda The ALL

29.10.2020.

Novu kolekciju omiljenog brenda The ALL otkrijte na novom ELLE Boutiqueu!

Nadahnute divljinom, The ALL su uspješno “prevele” uzorak leopardova krzna u metalan nakit i stvorile sofisticirane statement komade – ogrlice, naušnice i narukvice. Koji su im osobno omiljeni komadi, kako se snalaze u “novom normalnom” i što pripremaju za nadolazeći ELLE Boutique pročitajte u nastavku.

Što je inspiriralo jesensku kolekciju?

Animal print. Konkretno leopard uzorak. Veličanstvene su velike mačke u svom pokretu i izgledu. U modi i dizajnu životinjski uzorak već desetljećima ne silazi sa trona, dominantan kakav je, nije zaobišao punk, kič, visoku modu, kao ni dizajn interijera.
Dugo smo razmišljale kako ga „provući“ kroz nakit i realizirale smo ga kroz dva oblika koji se repetiraju, a asociraju na rozete leoparda.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Ogrlica, nositeljica kampanje, slična chokeru, različite veličine rozeta složene u nisku.

Kako izgleda radni dan u novom normalnom?
S obzirom da oduvijek radimo pod maskama dok brusimo i poliramo neke navike se i nisu previše promijenile, ali zato osjetimo promjenu energije u gradu, vjerojatno kao i ostali.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?
Stare klasike iz prijašnjih kolekcija i naravno modele i posljednje WILDside kolekcije.

Dizajnerske komade The All možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: The ALL

Pročitajte i...

nakit s inicijalima

Luksuzna abeceda: Ispišite svoje ime - nakitom

Trend koji nikada ne prolazi je nakit s inicijalima

zlatarna dodić

Mame zaslužuju najbolje - a mi znamo koji komad nakita bi ih zasigurno razveselio

Medaljon, biseri, narukvice s ugraviranim personaliziranim porukama pokloni su koji bi raznježili sve žene, a osobito mame

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

▲ Povratak na vrh