Unuka legendarne ljepotice nova je Chanelova ambasadorica

05.01.2021.

Vidite li sličnost s jednom od najelegantnijih zvijezda prošlog stoljeća?

Chanel je objavio tko će biti nova ambasadorica i glasnogovornica kultnog brenda i izbor je višestruko savršen! Charlotte Casiraghi, unuka istinske stilske ikone, dive zlatnog Hollywooda te princeze Monaca, Grace Kelly, ponijet će prestižnu titulu u godinu u koju ulazimo s optimizmom i nadom, a ova beskrajno impresivna i inspirativna žena još će jednom pokazati koliko je više od samo prekrasnog lica. 

Osim što je pravi pravcati royalty (jedanaesta u nizu za krunu Monaca), Casiraghi je novinarka i urednica, jedna od osnivačica Les Rencontres Philosophique de Monaco, što će reći filozofskih susreta na kojima neki od najimpresivnijih umova razmjenjuju misli o aktualnim događajima i novim publikacijama na području filozofije. Sa svojim je profesorom, Robertom Maggiorijem, objavila knjigu Archipel des passions, dijalošku knjigu o različitim strastima i afektima te samoj „strasti mišljenja“. U istom tonu, Casiraghi će kao Chanelova ambasadorica održavati književni salon u privatnom stanu Coco Chanel iznad originalnog boutiquea, u čast velikoj ljubavi Gabrielle Chanel i Karla Lagerfelda prema umjetnosti riječi. 

Ovo nije prvi izlet predivne Casiraghi u modne vode te je već imala suradnje s brendovima Gucci i Yves Saint Laurent, ali nekako osjećamo da je Chanel njezin prirodni habitus… 

Pogledajte kako Charlotte utjelovljuje sve klasične ideale Chanel brenda uz karakterističnu francusku lakoću i stav trendseterice te što kaže o svome odrastanju uz Chanel ovdje.

Piše: A.F.

Fotografije: Instagram @dailtycharlottecasiraghi, @chanelofficial, Profimedia

Pročitajte i...

'Pandemija nas je promijenila kao vrstu': Preslušajte kako zvuče nikad ispričane modne priče

Chanel je povezao neke od najinteresantnijih ljudi iz područja mode, glazbe, filma i umjetnosti kako bi porazgovarali o budućnosti kulture

Charlotte Casiraghi postaje ambasadorica

Kći monegaške princeze Caroline nova je ambasadorica modne kuće Chanel

Kako je maskara zbog pandemije postala novi ruž

...ili o utjecaju pandemije na beauty biznis

Chanelova Metiers d'art revija imala je samo jednu osobu u publici

Počasna gošća je ambasadorica i muza nove kolekcije

▲ Povratak na vrh