Upečatljiva mode s potpisom Loré

12.06.2017.

'Colores de México' naziv je nove kampanje

Nakon nedavno predstavljene kolekcije, brend Loré, dizajnerice Lorete Gudelj, predstavlja novu kampanju za aktualnu kolekciju pod nazivom Colores de México, inspiriranu bojama Meksika te meksičkim folklorom i lokalitetima specifičnim po autohtonoj kolonijalnoj arhitekturi kao što su San Miguel de Allende, Puebla, Mérida, Guanajuato, Oaxaca, Las Alamandas, San Luís Potosí, Cholula i San Cristóbal de Las Casas.

Lokaliteti za dizajnericu imaju osobnu vrijednost jer je dio života provela u tom dijelu Hispanske Amerike što ju je i motiviralo na pokretanje vlastitih kolekcija.

 

 

U skladu s motivima kampanje, inspiraciju za vizuale dizajnerica nalazi u etno motivici Meksika koja čini pozadine lookbook vizuala, upućujući na pojedinačne priče svakog od dizajnerskih komada nove kolekcije.

Kampanja je napravljena u suradnji s fotografom Franjom Matkovićem, a slike korištene na pozadinama vizuala, djelo su akademske slikarice Mateje Babić, koja u suradnji s dizajnericom razrađuje zanimljive pozadine vizuala, odlično nadopunjujući svaki od zamišljenih modela.

Fotografije: Franjo Matković

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh