Ususret ovogodišnjim Oscarima, prisjetili smo se nekih od najljepših lookova

23.04.2021.

Ove nedjelje očekuje nas novi/stari crveni tepih, a tom prigodom prisjećamo se 30 fantastičnih lookova iz novije i starije povijesti Oscara

Za razliku od brojnih drugih dodjela nagrada u posljednjih godinu dana koje su kombinirale prazne pozornice i uključivanje nominiranih putem videopoziva, Oscari su najavili fizički event. Napokon! No to ne znači da će sve biti baš isto kao i prije.

Organizatori su najavili da će maske imati ključnu ulogu, a dodjela će se odvijati na više lokacija koje će se uključivati u prijenos. Neće biti voditelja već više prezentera, te očekuju da će na taj način stvoriti impresiju filma.

Kako bi dodjelu održali na nivou, dress code ‘formalno’ je na snazi. Nekoć su se nosile duge rukavice, koje bi s obzirom na viđeno na haute couture revijama mogle doživjeti comeback. Očekujemo mnoštvo sjaja, svile, šljokica i vrhunske beauty momente.

Veselimo se novom/starom crvenom tepihu i tom prigodom u čast prisjetili smo se nekih od najistaknutijih lookova u povijesti dodjele Oscara, od kojih bi većina mogla biti aktualna i danas. A koji su vaši omiljeni Oscarovski lookovi svih vremena?

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Laureati i najzanimljiviji lookovi sinoćnje dodjele Emmyja

Mnoge mjesece prošle godine proveli smo bingeajući serije - koje od njih su nagrađene i koje zvijezde su zasjale na crvenom tepihu?

Još jedna Met gala je iza nas - pogledajte red carpet lookove

Tema ovogodišnje Met gale bila je 'američka neovisnost', no neki outfiti bili su 'neovisniji' od nje

vmas

Na sinoćnjim VMAs mogli smo vidjeti zaista raznolike lookove...

Kostimirana zabava? Camp? Šok? Dress code dodjele glazbenih nagrada teško bismo mogli definirati

Celebrity baby boom

Svoje vesele vijesti nedavno su obznanile Kylie Jenner i Rosie HW, a sada i Jennifer Lawrence. Pridružimo tome i nekoliko tajnih celebrity trudnoća, ova godina pokazuje se kao pravi baby boom na zvjezdanoj sceni

jennifer aniston

Jennifer Aniston pridružuje se nizu celebova s vlastitim beauty brendom

52-godišnja glumica postaje poduzetnica u svijetu ljepote i njege, a nije jedina čiji se proizvodi za ljepotu iščekuju u skorije vrijeme

Najbolji red carpet lookovi s otvorenja filmskog festivala u Veneciji

Penelope Cruz, Kirsten Dunst, Helen Mirren i brojne druge zvijezde uveličale početak 78. Mostre

▲ Povratak na vrh