Valentino – revija o kojoj svi imaju mišljenje

03.10.2016.

Pierpaolo Piccioli predstavio prvu samostalnu kolekciju za Valentino

Nakon najave kako će Maria Grazia Chiuri, dizajnerica koja je uz Pierpaola izgradila Valentino u ono što je ova kuća danas (superuspješni brend, prije svega), nastaviti svoju karijeru u Dioru, mnoge su se obrve podigle u modnoj zajednici. Hoće li Pierpaolo moći sam nastaviti izgrađivati magični svijet eterične ženske ljepote, naslonjen na vizije legendarnog začetnika kuće?

 

Valentino

 

Hoće li biti jednako uspješan? Sve su misterije riješene ovog vikenda, kada je Valentino predstavio svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. u Parizu, ispred zvjezdanog prvog reda u kojem je sjedio i Valentino Garavani.

Snažan pljesak tijekom defilea, uz skandiranje dizajneru, dobar je znak i dobra najava nastavka ove modne priče koja je osvojila svijet.

Bogate kreacije nadahnute akcentima renesanse i virtuoznim tehnikama coutura, ali i uličnom modom londonske mladeži tijekom 70-ih, superženstvene estetike u kojoj nema mjesta agresivnoj golišavosti, projurile su pariškim Hôtelom Salomon de Rothschild i ponovno osvojile pohvale relevantne modne kritike.

Fotografije: profimedia
Pripremio: Marko Banjavčić

Pročitajte i...

Ovog proljeća obožavamo bluze sa statement rukavima

Pronašli smo sjajne komade iz dizajnerske i high street ponude

Divna FKA Twigs nastupila na Valentino reviji

Magična atmosfera u pariškom Grand Palaisu

Valentino Couture revija u Pekingu naša je nova modna inspiracija!

3 outfita inspiriranih divnim kolorističkim kombinacijama s revije!

▲ Povratak na vrh