Very Rare – pop up store, sada i u Dboxxu

22.11.2016.

Kolekciju urbanog brenda sada možete razgledati u popularnom zagrebačkom dizajnerskom dućanu

Mladi i superkreativni dizajner, Sven Harambašić, već neko vrijeme radi na etabliranju svog brenda odjeće Very Rare na urbanoj sceni, prezentirajući svoj rad na specifičan način. Unikatan pristup konkretnoj i nosivoj modi, koja emanira ulične i supkulturne reference, predstavljen je na način da je svaki piece iz njegove radionice ujedno i jedini, tako da se vlasnik tog istog komada može osjećati posebno.

 

09 07 05 04

 

Sven je u posljednje vrijeme organizirao mnoge zanimljive evente i prezentacije, a na izložbi u svibnju ove godine, nazvanoj ‘Some Girls Wander by Mistake’, predstavio je seriju ručno redizajniranih i dorađenih jakni i T-shirtova, koji su njegovom streetwear brendu dali jednu novu dimenziju.

 

01 12 03

 

Kako bi dodatno predstavio svoju kolekciju mladoj publici i dosadašnjim fanovima, Sven je u sklopu zagrebačkog Dboxx-a predstavio svoj pop-up store, koji će u sljedećih mjesec dana biti lokacija na kojoj će se moći razgledati njegova kolekcija, kao i obaviti odličan shopping.

U dućanu se nalaze sore exclusive komadi, koji se ne mogu nabaviti na drugi način. Za brend će to biti prvi izlazak u konkretni ‘retail’, u kojem je jedan dio zamišljen kao svojevrsna retrospektiva njegova rada i bit će u postavu samo jednu večer, dok će se ostatak naći u concept storeu sve do isteka zaliha.

Marko Banjavčić
Fotografije: Dunja Ercegović

Pročitajte i...

Hrvatski streetwear brendovi koje volimo

Hrvatska streetwear scena sve je bogatija iz godine u godinu, a mi smo odlučili izdvojiti nekoliko brendova čiji rad vjerno pratimo

Kulerska kolekcija personaliziranih jakni mladog kreativca

Jeste li se već upoznali s radom Svena Harambašića i njegovog brenda VERY RARE?

Very Rare

Very Rare predstavlja novu kolekciju

Što je osmislio kreativac Sven Harambašić?

Bohemian Rhapsody

Lepršave maksi haljine više su od odjeće - one su metafora nesputanog boemskog duha kojeg dizajneri vole interpretirati iz sezone u sezonu

Bijela kuća kao modna pista u novom spotu Ariane Grande

Kako Arianini stilisti zamišljaju američku predsjednicu? Kao Jackie O u crop topu, naravno!

Kako ljetne haljine nositi u hladnije dane?

Uz ovih par savjeta možete ljetnu sezonu produžiti do zime!

▲ Povratak na vrh