Balenciaga spustila zastore u novoj kampanji

16.01.2017.

Brend s neupitnim cool faktorom svoju aktualnu kolekciju predstavio je na jednostavan način

Demna Gvasalia, čovjek na čelu dvaju modnih brendova, Vetementsa i Balenciage, predstavio je najnoviju kampanju za potonju modnu kuću. Popularnost koju je sa svog matičnog brenda prenio u veliku modnu kuću nemoguće je dovesti u pitanje, sviđali vam se njegovi konkretni radovi ili ne. A da za biti cool nije potrebno puno, dokazao je najnovijom kampanjom koja u minimalističkom svjetlu prikazuje Balenciaga kolekciju za proljeće/ljeto 2017. Na pozadini zastora koji se izmjenjuju u svega par boja, fotografkinji Harley Weir pozirali su modeli Sunniva Vaatevik, Alek Wek, Amandine Renard, Shujing Zhou, Litay Marcus, Carla Daher i Eliza Douglas. Za styling je zaslužna Gvasalijina muza i stilistica Lotta Volkova, a kako je rezultat ove zanimljive suradnje ispao, pogledajte u nastavku.

 

Foto: Harley Weir

Pročitajte i...

Bajkoviti nadrealizam Tima Walkera

Tim Walker je čarobnjak. Na drveću uzgaja kolače, vozi pletene automobile, pod njegovim čarobnim štapićem na fasadama engleskih dvoraca cvjetaju šareni baloni, leteći tanjuri idu u lov na lisice, a dnevnim boravkom kruži Spitfire..

Jutros je otvorena pop up izložba u Velvet caffe galeriji

Sjećanja u prolazu / Fotografije Slavke Pavić

Intervju: fotograf Karlo Hečimović

Nekadašnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta ispričao nam je sve o nedavno objavljenoj knjizi, životu u Berlinu te planovima kad se situacija vrati u normalu!

Mihaela Krznar fotografija cvijeća

Insta Blic: fotografije koje zrače mirom s potpisom @mihiamelie

10 pitanja za vlasnike najdražih Instagram profila

▲ Povratak na vrh