Brend Dioralop osvojio prestižni međunarodni natječaj!

17.01.2017.

Među 156 prijavljenih djevojke iz domaćeg brenda osvojile su mjesto među 10 najboljih

Upravo je završen veliki međunarodni natječaj za mlade dizajnere u organizaciji Maison Méditerranéenne des Métiers de la Mode, a među 10 najboljih na Mediteranu našao se i domaći brend Dioralop!

Andrea Bistričić i Maja Merlić tako su se našle među dobitnicima ove zaista vrijedne nagrade, koja na različite načine predstavlja i facilitira mlade dizajnere u kreativnom, ali i komunikacijskom i poslovnom segmentu njihovog posla.

Ova nagrada ulaznica je u vrh europskog i svjetskog modnog biznisa i nije važna samo za dizajnere koji je osvajaju nego i za dinamizaciju i promociju čitave hrvatske scene i njezin put prema europskom i svjetskom modnom vrhu. Čestitamo!

Pročitajte i...

Laboratorio Donà osvojila je prestižnu Platinum A’Design Award

Veliki uspjeh domaćeg dizajna - Qwerty Elemental kolekcija osvojila prestižnu Platinum Design Award na A’Design Award & Competition u kategoriji modnih dodataka.

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda Sommarena

Sinergija forme i funkcije u elegantnim kreacijama za samopouzdane žene

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Nepokolebljivi optimizam u kreacijama Mirne Sišul - na novom ELLE Boutiqueu

Akademska slikarica Mirna Sišul ne krije oduševljenje svijetom oko sebe, a to se vidi i u njezinim modnim kreacijama

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Marija Kulušić predstavila je novu kolekciju “Insight”

“Posljednjih mjeseci mogla sam duboko gledati oko sebe, bilo je vremena. Gledati dublje u sebe i u odjeću oko sebe. Kako se ponaša u odnosu s tijelom te na koje načine ju tijelo deformira; gužva, nabire, povlači gdje ponekad i ne treba. Tako mi je nekako bilo i u glavi.”

▲ Povratak na vrh