Čarobni svijet Borboleta nakita

05.10.2020.

Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta, od ove jeseni, pokrenuo je seriju limitiranih edicija svojih leptira, koje će izlaziti jednom godišnje i svaki puta će biti posebni i drugačiji od ostatka kolekcije

Borboleta nam je i ove jeseni pripremila nešto posebno. Čarobna limitirana kolekcija prepoznatljivog zaštitnog znaka Borboleta nakita, leptira, na lančiću i narukvicama, koji su ručno rađeni od poludragog kamenja i srebra, pozlaćeni roza i žutim zlatom.

Ova prelijepa edicija nosi naziv ‘Lueur’, koja nas, kako i sama riječ kaže, obasjava svjetlošću i svaki kamenčić, utkan u srebrni fasung leptira, ima posebno značenje.

Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta, od ove jeseni, pokrenuo je seriju limitiranih edicija svojih leptira, koje će izlaziti jednom godišnje i svaki puta će biti posebni i drugačiji od ostatka kolekcije. Također će se nalaziti u prodaji samo godinu dana, do izlaska sljedeće limitirane linije.

Osim neodoljive ‘Lueur’ kolekcije, iz Borboleta radionice stiže nam  i nova Božićna kolekcija nakita, koja osvaja na prvu! Već svima dobro poznate Borboleta narukvice na svilenom koncu s novim motivima i omiljenim logo leptirićima, kao i ‘cuff’ naušnice, te novi modeli prstenja i lančića, oduševiti će svakog estetu.

Ne propustite uhvatiti svoj primjerak u mnogobrojnim Borboleta trgovinama diljem zemlje ili putem online trgovine www.borboleta.co jer Borboleta misao vodilja je da su upravo sretne žene i djevojke one koje su i najljepše. A Borboleta će zasigurno uvijek izmamiti osmijeh na lice.

Fotografija: Stanislav Kostić

Model: Vendi V, Talia Model

Make up: Matea Čuljak

Pročitajte i...

ELLE Intervju: Katherine Kim, dizajnerica brenda KATKIM

Divan minimalistički nakit kojeg obožavaju brojne holivudske zvijezde!

Ukroćena divljina u novoj kolekciji brenda The ALL

Novu kolekciju omiljenog brenda The ALL otkrijte na novom ELLE Boutiqueu!

Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone!

Naočale Ghetaldus s potpisom Klisab, De’Llure ogrlica, ‘modna biblija’ Louis Vuitton – Catwalk, Avène linija za njegu kože, Borboleta narukvice, 4711 Acqua Colonia Tea Edition mirisi, set šalica s motivom Audrey Hepburn by Kikkerland – darovi su koje možete osvojiti u Elleovu kreativnom natječaju na Instagramu @ellecroatia ! Igrajte se s nama od danas, 26. listopada do 4. studenoga i osvojite ove stylish poklone!

Lanci ili kristali? Nije važno, bitno da sjaji

Ključna riječ ove jeseni: maksimalizam

ELLE Intervju: dizajnerica nakita Bea Bongiasca

Osvojila nas je zabavna pop estetika ovog talijanskog brenda!

Biseri na skandinavski način

Upoznajte se sa sanjivim nakitom Sophie Bille Brahe

▲ Povratak na vrh