Couture tenisice

07.02.2014.

Nakon što nam je Chanel osvojio pažnju tenisicama na Tjednu visoke mode, čini se da se trend nastavlja

Talijanska kuća Hogan predstavila je drugu kolekciju tenisica Haute Couture Atelier Hogan. Prošle godine u listopadu objavili su prvu couture liniju koja se sastojala od deset pari. Protagonist je poznati model ‘Interactive’, koji ovaj put dolazi u šest varijanti, a kolekciju karakterizira visoka kvaliteta materijala i jedinstvena izrada.

 

Hogan couture tenisice

 

Klasična silueta spaja udobnost tenisica i ekskluzivni ‘made in Italy’ proces koji uključuje ručni vez, kristalne aplikacije, biseri, šljokice i perlice obilježavaju modele ‘Spring Flower’, ‘Diva’, ‘Surya’, ‘Black Rose’, ‘Diadem’ i ‘Circle Pearls’, a u izradu nekih od njih uloženo je čak 40 sati ručnog rada.

 

Hogan couture tenisice

 

S obzirom na trud uložen u njih, ove tenisice zaslužuju najbolje mjesto u vašem ormaru za cipele i nisu namijenjene za trčanje po kvartu. Luksuzni modeli krajem ožujka 2014.  naći će se u odabranim trgovinama i na stranici hogan.com.

Foto: press

Pročitajte i...

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Doručak kod Tiffanyja, ručak kod Guccija i večera kod Vuittona

Fine dining i high fashion iskustvo u jednom!

Moda i muškarci: Duje Kaliterna

Savršeno skrojena odijela, savršeno ulašteni automobili -  to je bio „way of life“ američkog glumca Caryja Granta, jednog od najšarmantnijih stanovnika Hollywooda pedesetih. Kad nam je poznati zagrebački arhitekt i dizajner interijera Duje Kaliterna tijekom našeg čavrljanja o modi (da, imamo novu rubriku u kojoj ugošćujemo frajere koji imaju stila ) spomenuo Granta kao primjer muškarca  čiji stil cijeni, nismo se iznenadili. Kad je odijevanje u pitanju, markantni Splićanin je - baš kao i Grant - „stara škola“ muškaraca, koji vole klasičnu modu i bezvremenske komade.

▲ Povratak na vrh