Interaktivna modna platforma

15.05.2014.

Američka modna start-up tvrtka podržava mlade nade hrvatskog modnog dizajna

Prepoznavši talent i upornost mladih dizajnerica Ana-Marije Kralj i Mirjam Krajine koje stoje iza modnog brenda Kralj & Krajina, američka modna start-up tvrtka Trendcy odlučila im je pomoći sponzoriravši proizvodnju i promociju njihove druge samostalne kolekcije za sezonu jesen/zima 2014. koju su prikazale na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Osim podrške mladim modnim nadama Trendcy je u Zagreb doveo i etablirane europske  dizajnerske brendove kao što su Maison Marquise iz Budimpešte i The Wandering Collective iz Barcelone.

 

K&K

 

Trendcy je osnovan 2012. godine u San Franciscu, službeno je lansiran tek ove godine, a u njihovom e-butiku možete kupiti odjeću i modne dodatke s potpisom modnih dizajnera iz više od 26 zemalja diljem svijeta među kojima je i osam dizajnera iz Hrvatske.

Ono što Trendcy čini posebnim je balansirani miks domaćih i stranih, mladih i etabliranih dizajnera odjeće, cipela, nakita i modnih dodataka. Osim što svojim kupcima pružaju odličan izbor šarolikih artikala, nastaviti će podržavati mlade dizajnere i otkrivati nove talente te globalno promovirati njihove modne brendove.

Foto: press

Pročitajte i...

Homanz

Modni dodatak u obliku dijamanta

Brend Homanz na tržište je lansirao torbu koja već osvaja trendseterice

Mlade snage domaćeg modnog dizajna

Hedra design by Ana Jagić, Ana Bogdan, Kralj&Krajina i Obekei najbolja su imena treće večeri Bipa Fashion.hr-a, čije ćemo kolekcije pamtiti po promišljenom pristupu svijetu odijevanja i odmaku od tradicionalnih kodova ziheraške mode

Ana Bogdan

Pogled na nove kolekcije dizajnera BIPA Fashion.hr-a

Još nas samo jedan dan dijeli od početka 18. sezone

THE WANDERING COLLECTIVE

Moda i pristupačne cijene

Trendcy ljubiteljicama mode nudi jedinstvenu priliku kupiti dizajnerske artikle po sniženim cijenama

Snažna i lijepa

Nova kampanja za Kralj&Krajinu

Neosporni talent

Dizajnerski duo Kralj&Krajina osvaja domaću modnu scenu

▲ Povratak na vrh