Još jedan hit Pharrella Williamsa

Pharrell for Moncler
11.11.2013.

Linija naočala za francusku modnu kuću Moncler najnoviji je hit svestranog glazbenika i dizajnera zlatnog dodira

Nakon ljeta obilježenog glazbenom kulisom megahita ‘Let’s get lucky’ u izvedbi Pharella Williamsa i francuskog elektrodvojca Duft  Punk, samo bi manje upućen promatrač mogao pomisliti da se američkom glazbeniku ‘opet posrećilo’.

Pharrell je predstavio Lunettes, svoju liniju sunčanih naočala u sradnji s francuskim Monclerom, za koji je prije četiri godine kreirao tzv. kapsul-kolekciju zimskih jakni,  inače zaštitni znak tog prvenstveno sportskog brenda.

Prilikom kreiranja naočala načinjenih od jednog komada titanija svestrani glazbenik otkriva da je „učio“ od najboljih. Inspirirao se modnom filozofijom Rei Kawakubo, samozatajne dizajnerice japanskog modnog brenda za zahtjevniju publiku, Comme des Garçons.

„Kad je riječ o dizajnu, najvažnije su mi silueta i funkcionalnost proizvoda. A s čim se danas susrećemo, s majicama preko kojih je razvaljen logo brenda“, pobjasnio je Pharrell svoj modnu filozofiju britanskom časopisu Grazia.

„Dovoljno je pogledati što bi učinila genijalna Rei Kawakubo. Njene kreacije su dokaz da proizvod ne mora biti brendiran od glave do pete jer vam već i njegova silueta govori tko ga je načinio.“

Pharrell Williams

Neobično mladoliki i uspješni američki glazbenik i dizajner Pharrell Williams

Sve čega se 40-godišnji, neobično mladoliki kreativac dohvati katkad se i doslovno pretvori u zlato, poput skupocjene linije nakita Blason za modnu kuću Louisa Vuittona otprije pet godina.

Istodobno, uvijek pomno stilizirani pjevač i dizajner smatra neukusnim svako zapitkivanje o najskupljim odjevnim i ukrasnim primjercima u njegovoj luksuznoj garderobi. Mnogo je razgovorljiviji na temu osobnog stila.

„Sve se svodi na individualnost. Posebnim te čini i ono čime se izdvajaš iz gomile“, izjavio je Pharrell za njemački BIld početkom godine. „Prilikom odabira dnevnog stylinga moraš razmišljati o samo dvije-tri stvari: Kako se osjećam kad se probudim? Kamo idem i kakvo je vrijeme? Tako ćeš uvijek biti primjereno odjeven.“

© Cover Media, You Tube, press

Pročitajte i...

10 cool odjevnih komada za Valentinovo na otvorenom

Kada vam ponestane riječi, recite to - outfitom!

'Pandemija nas je promijenila kao vrstu': Preslušajte kako zvuče nikad ispričane modne priče

Chanel je povezao neke od najinteresantnijih ljudi iz područja mode, glazbe, filma i umjetnosti kako bi porazgovarali o budućnosti kulture

Sportske kreacije u kojima je nemoguće baviti se sportom

Teško je zamisliti da biste se u ovim komadima zaista oznojili...

▲ Povratak na vrh