Kylie Jenner prodala većinski udio svog beauty brenda

19.11.2019.

Šuškanja su točna

Još početkom godine krenula su nagađanja da će Kylie Jenner prodati većinski udio u svom Kylie Cosmeticsu. Mnogima se to činilo kao suludi trač s obzirom na to da beauty brend generira masivan profit i uživa ogromnu popularnost. No, trač se ipak pokazao točnim. 

Jučer je, naime, potvrđeno da je beauty gigant Coty Inc. platio 600 milijuna dolara za 51% udjela u Kylie Cosmeticsu i time postao većinski vlasnik super popularnog brenda koji je pokrenula Kylie Jenner. Naime, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner svoj je brend pokrenula 2015. godine i u rekordnom roku postigla maestralan uspjeh. Njezini beauty proizvodi često bi bili rasprodani u svega nekoliko minuta od lansiranja. Svoju beauty odiseju započela je linijom ruževa da bi ponudu vrlo brzo proširila i na druge beauty proizvode poput paleta sjenila, bronzera, highlightera… Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, sve što bi lansirala pod svojim imenom jednostavno je imalo prolaznost. I to kakvu! Nedavno je surađivala i s francuskom modnom kućom Balmain na limitiranoj ediciji beauty proizvoda te je pokrenula skincare liniju Kylie Skin, a brend je brzo prerastao i vlastiti web store i ušao u 1.200 trgovina brenda Ulta stores diljem planeta generirajući mnogima nezamisliv profit. Što će se dogoditi s Kylie Cosmeticsom sada kada Kylie više nema većinsku kontrolu nad brendom? Ne znamo. No, sigurno je da beauty brend ulazi u neku novu eru. 

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh