Kylie Jenner prodala većinski udio svog beauty brenda

19.11.2019.

Šuškanja su točna

Još početkom godine krenula su nagađanja da će Kylie Jenner prodati većinski udio u svom Kylie Cosmeticsu. Mnogima se to činilo kao suludi trač s obzirom na to da beauty brend generira masivan profit i uživa ogromnu popularnost. No, trač se ipak pokazao točnim. 

Jučer je, naime, potvrđeno da je beauty gigant Coty Inc. platio 600 milijuna dolara za 51% udjela u Kylie Cosmeticsu i time postao većinski vlasnik super popularnog brenda koji je pokrenula Kylie Jenner. Naime, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner svoj je brend pokrenula 2015. godine i u rekordnom roku postigla maestralan uspjeh. Njezini beauty proizvodi često bi bili rasprodani u svega nekoliko minuta od lansiranja. Svoju beauty odiseju započela je linijom ruževa da bi ponudu vrlo brzo proširila i na druge beauty proizvode poput paleta sjenila, bronzera, highlightera… Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, sve što bi lansirala pod svojim imenom jednostavno je imalo prolaznost. I to kakvu! Nedavno je surađivala i s francuskom modnom kućom Balmain na limitiranoj ediciji beauty proizvoda te je pokrenula skincare liniju Kylie Skin, a brend je brzo prerastao i vlastiti web store i ušao u 1.200 trgovina brenda Ulta stores diljem planeta generirajući mnogima nezamisliv profit. Što će se dogoditi s Kylie Cosmeticsom sada kada Kylie više nema većinsku kontrolu nad brendom? Ne znamo. No, sigurno je da beauty brend ulazi u neku novu eru. 

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Je li Kylie Jenner na prevaru proglašena najmlađom milijarderkom?

Dvije godine nakon što je Kylie zasjala na naslovnici Forbesa kao najmlađa milijarderka na svijetu, čini se da je sve bila laž

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh