Mira & Roger Vivier

Mira for Vivier
12.12.2013.

'Ruska lutka' zaštitno je lice proljetno-ljetne kolekcije accessoiresa francuske modne kuće

Ruska socijalitkinja i vlasnica portala Büro 24/7 Miroslava Duma ‘lice’ je proljetno-ljetne kolekcije accessoiresa Rogera Viviera nazvane ‘Vivier’s Codes’.

Relativno nedavno probuđena ‘uspavana ljepotica’ francuske modne scene angažirala je 19-godišnju fotografkinju Oliviju Bee da snimi kampanju sa superpovezanom i ultraženstevnom Mirom.

Njihove živopisne, zabavne i povremeno ironične fotografije predstavljaju kultne Vivierove kodove, četvrtastu kopču na torbici Miss Viv, slavnu uvijenu petu Virgule i torbu Prismick.

Da je Miroslava modna ikona našeg vremena, smatra i Vivierova ambasadorica Inès de la Fressange, još jedna ikona stila i najtraženijih manekenki 80-ih.

„Mira ima gotovo proročko ime koje na španjolskom znači ‘gledaj!’. Zaista, zadivljeno promatramo nju i njen stil. Njezina energija snažna je koliko i eklekticizam gospodina Viviera“, izjavila je Fressange.

Fotografije kampanje bit će objavljene početkom siječnja 2014. u sezonskoj knjižici Rogera Viviera koja je dostupna u 21 butiku francuske modne kuće diljem svijeta.

Foto: press

Pročitajte i...

Francuske ikone stila

Odmjerene, fatalne, nonšalantne i beskrajno elegantne, dame koje su tijekom povijesti definirale francuski chic krasi jedna zajednička, neupitna kvaliteta: nepogrešiv osjećaj za lijepo!

#LoveVivier je nova knjiga koju ćete odmah poželjeti na svom stolu

Slavni dizajner Roger Vivier predstavlja monografiju #LoveVivier

Kako će se Mira Duma i Ulyana Sergeenko izvući iz optužbi za rasizam?

Društvene mreže su jučer preplavili ljutiti komentari iz cijelog svijeta, nakon što je Miroslava Duma objavila poruku koju je dobila od svoje prijateljice, dizajnerice Ulyane Sergeenko. Duma je primila poruku u kojoj je Sergeenko napisala "to my niggas in Paris" te su obje instantno optužene za rasizam

Što su poznate dame nosile na reviji visoke mode kuće Chanel?

U tijeku je Tjedan visoke mode u Parizu tijekom kojeg je jučer predstavljena ljetna kolekcija visoke mode kuće Chanel

Kako izgledati više?

Mali stilski trikovi koji će vam dodati željene centimetre

Ona je mladi dizajnerski talent na koji vrijedi obratiti pažnju

Danas nije lako biti mladi dizajner. Konkurencija je jaka, tržište zasićeno, a prilika malo. Zbog toga su itekako dobrodošla natjecanja za mlade talente poput onog koje od 1953. organizira Woolmark Company

▲ Povratak na vrh