Modne nagrade na Instagramu

22.05.2014.

I vi odlučujete o pobjedniku

Zaboravite umjetničke fotografije slasnih hamburgera i još jednog zalaska sunca… Instagram i moda su neraskidivi par, a sad postoji i nagrada koja to potvrđuje. Američko vijeće modnih dizajnera (CFDA) je objavilo da će ove godine, točnije 2. lipnja, na prestižnoj dodjeli nagrada proglasiti i ‘modnog Instagramera godine’.

Nominirani su @aguynamedpatrick, @amy_stone, @bessnyc4, @dapperlou, @donalddrawbertson, @hokaytokay, @paridust i @troprouge, a izabrali su ih ‘insajderi’ modne industrije. Ipak, baš u pravom duhu društvenih mreža, pobjednika biramo mi, followeri. Pobjednik će biti Instagramer koji dobije najviše ‘lajkova’ na fotografiju tagiranu #MyCFDA, a rezultati će biti objavljeni 30. svibnja.

Iako se neće pojaviti na pozornici ceremonije (da, ipak nema suza u očima i zahvala roditeljima i kameri iPhonea 5, nažalost), pobjednik će na jednu večer preuzeti Instagram profil CFDA. Sve nominirane možete provjeriti na adresi cfda.com/instagrammer-of-the-year, sigurni smo da će vas inspirirati.

Foto: Instagram/troprouge

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Najzabavniji online modni izazovi

Ako vam treba dovoljno dobar razlog za dotjerivanje kod kuće, pronašli smo ga! Od #DressUpFridaya do #HomeCouturea, s obveznom rekreacijom uz Elleove  #Stilskevježbe, na vama je da odaberete svoj favorit

▲ Povratak na vrh