Modne nagrade na Instagramu

22.05.2014.

I vi odlučujete o pobjedniku

Zaboravite umjetničke fotografije slasnih hamburgera i još jednog zalaska sunca… Instagram i moda su neraskidivi par, a sad postoji i nagrada koja to potvrđuje. Američko vijeće modnih dizajnera (CFDA) je objavilo da će ove godine, točnije 2. lipnja, na prestižnoj dodjeli nagrada proglasiti i ‘modnog Instagramera godine’.

Nominirani su @aguynamedpatrick, @amy_stone, @bessnyc4, @dapperlou, @donalddrawbertson, @hokaytokay, @paridust i @troprouge, a izabrali su ih ‘insajderi’ modne industrije. Ipak, baš u pravom duhu društvenih mreža, pobjednika biramo mi, followeri. Pobjednik će biti Instagramer koji dobije najviše ‘lajkova’ na fotografiju tagiranu #MyCFDA, a rezultati će biti objavljeni 30. svibnja.

Iako se neće pojaviti na pozornici ceremonije (da, ipak nema suza u očima i zahvala roditeljima i kameri iPhonea 5, nažalost), pobjednik će na jednu večer preuzeti Instagram profil CFDA. Sve nominirane možete provjeriti na adresi cfda.com/instagrammer-of-the-year, sigurni smo da će vas inspirirati.

Foto: Instagram/troprouge

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Shit Model Management u borbi protiv rasizma u modnom svijetu

Anonimni instagram account koji progovara o problematičnim stranama modelinga baca reflektor na rasizam u modnom univerzumu i novom inicijativom prikuplja sredstva za Black Lives Matter pokret

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

Kako su influenceri zgrozili svijet?

Tanka je linija između digitalnog aktivizma i samopromocije

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

▲ Povratak na vrh