Modne nagrade na Instagramu

22.05.2014.

I vi odlučujete o pobjedniku

Zaboravite umjetničke fotografije slasnih hamburgera i još jednog zalaska sunca… Instagram i moda su neraskidivi par, a sad postoji i nagrada koja to potvrđuje. Američko vijeće modnih dizajnera (CFDA) je objavilo da će ove godine, točnije 2. lipnja, na prestižnoj dodjeli nagrada proglasiti i ‘modnog Instagramera godine’.

Nominirani su @aguynamedpatrick, @amy_stone, @bessnyc4, @dapperlou, @donalddrawbertson, @hokaytokay, @paridust i @troprouge, a izabrali su ih ‘insajderi’ modne industrije. Ipak, baš u pravom duhu društvenih mreža, pobjednika biramo mi, followeri. Pobjednik će biti Instagramer koji dobije najviše ‘lajkova’ na fotografiju tagiranu #MyCFDA, a rezultati će biti objavljeni 30. svibnja.

Iako se neće pojaviti na pozornici ceremonije (da, ipak nema suza u očima i zahvala roditeljima i kameri iPhonea 5, nažalost), pobjednik će na jednu večer preuzeti Instagram profil CFDA. Sve nominirane možete provjeriti na adresi cfda.com/instagrammer-of-the-year, sigurni smo da će vas inspirirati.

Foto: Instagram/troprouge

Pročitajte i...

barbara kurtović

O modi, stilu i inspiraciji s Barbarom Kurtović čije cool kombinacije volimo pratiti

Splitska fashionistica koja stoji iza Instagram profila @bkpurplelove ima super stil, a odakle crpi inspiraciju, koji su joj omiljeni modni dodaci te kako kombinira Borboleta narukvice iz Elle ljetnog paketa otkrila nam je u blic intervjuu

Što nose cool Njujorčanke, otkrili smo na ovom street style profilu

Instagram profil koji dokumentira autentičan stil stanovnika užurbanog New Yorka

angelina jolie

Angelina Jolie se priključila Instagramu kako bi poslala važnu poruku

Slavna glumica dugo se vremena odupirala društvenim mrežama, ali je uvidjela njihovu moć za širenje informacija i stvaranje zajednice

genuinfluencerice

Što su genuinfluenceri?

I koje su karakteristike influencera brendovima danas najatraktivnije?

Filtrirane i editirane fotke na društvenim mrežama mogle bi biti kažnjive

Novi zakon propisuje da se uz obrađene fotografije pojasni kako su točno izmijenjene

▲ Povratak na vrh