Modne nagrade na Instagramu

22.05.2014.

I vi odlučujete o pobjedniku

Zaboravite umjetničke fotografije slasnih hamburgera i još jednog zalaska sunca… Instagram i moda su neraskidivi par, a sad postoji i nagrada koja to potvrđuje. Američko vijeće modnih dizajnera (CFDA) je objavilo da će ove godine, točnije 2. lipnja, na prestižnoj dodjeli nagrada proglasiti i ‘modnog Instagramera godine’.

Nominirani su @aguynamedpatrick, @amy_stone, @bessnyc4, @dapperlou, @donalddrawbertson, @hokaytokay, @paridust i @troprouge, a izabrali su ih ‘insajderi’ modne industrije. Ipak, baš u pravom duhu društvenih mreža, pobjednika biramo mi, followeri. Pobjednik će biti Instagramer koji dobije najviše ‘lajkova’ na fotografiju tagiranu #MyCFDA, a rezultati će biti objavljeni 30. svibnja.

Iako se neće pojaviti na pozornici ceremonije (da, ipak nema suza u očima i zahvala roditeljima i kameri iPhonea 5, nažalost), pobjednik će na jednu večer preuzeti Instagram profil CFDA. Sve nominirane možete provjeriti na adresi cfda.com/instagrammer-of-the-year, sigurni smo da će vas inspirirati.

Foto: Instagram/troprouge

Pročitajte i...

Stvarna mjesta na kojima ćete se osjećati kao da se nalazite u filmu Wesa Andersona

Jarke boje poput narančaste, tirkizne i ružičaste, simetrija, nostalgija za prošlim vremenima u starim vlakovima, telefonskim govornicama i zaboravljenim prometnim znakovima, hoteli i svjetionici...

Žene ili lutkice? Kako se othrvati suvremenim nemogućim standardima ljepote

Iako se govori o inkluzivnijim standardima ljepote, koji uključuju žene svih rasa, boja kose i očiju i različitih dobi, ono što primjećujemo na društvenim mrežama ne odgovara toj ideji

David Attenborough oborio rekord u broju sljedbenika na Instagramu i zašto je to važno

Sir David Attenborough oborio raniji rekord Jennifer Aniston i u manje od 5 sati dostigao milijun sljedbenika

O modi, influenceanju i životu u New Yorku s Jelenom Cikojom

Kako izgleda njujorška svakodnevica influencerice s preko 380 000 followera

Kako je Instagram izmislio mjesto koje ne postoji?

Turistička destinacija koja postoji samo na Instagramu

▲ Povratak na vrh