Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

22.12.2020.

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Oduvijek je najljepše vrijeme u godini upravo vrijeme blagdana. Neopterećeni ili bolje reći preopterećeni jurnjavom, kupovinom poklona, obvezama opet nekako prolazimo kroz taj sav metež jer sve to ima neku svoju posebnu draž i koliko god nas nervira, opet imamo onaj neki poseban feeling dok gledamo svu tu blagdansku čaroliju.

Ove godine, iako bitno drugačiji od svih ostalih koje nosimo u srcu, opet donosi ljubav, toplinu, nježnost i bliskost dragih nam ljudi.  Možda nećemo moći družiti se sa svima s kojima bismo htjeli, uživati u Adventu u gradu, preskočiti ćemo i partije i putovanja ali i dalje nam ostaju male stvari koje ovo vrijeme čine posebnim, najljepšim vremenom u godini kada želimo našim najbližima darovati poklone od srca.

Naš vrijedni djedica i njegovi pomoćnici pripremili su vam pregršt zanimljivih darova od kojih svaki komad priča svoju priču i sigurni smo da ćete izmamiti osmijeh na licima svojih bližnjih, a to je, priznajte, najbolji osjećaj.

Na vama je samo da izaberete onaj koji nosi vaše misli i emocije!

U De’llure se krije pravi mali mistični svijet trendy nakita jednostavnih linija. Kolekcije inspirirane glamurom svjetskih metropola pretočene su u prave male umjetnine izrađene od čelika, srebra i zlata, obogaćene poludragim kamenjem u nijansama zelenog, sivog, ružičastog i crvenog.

Osnovna premisa ovoga nakita je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam razigranog kolaža zlatnih tonova obogaćenih sjajnim bojama poludragog kamenja. Vječni sjaj zlatne boje nikad nije tako dobro izgledao  u kombinaciji sa smaragdno zelenim, tirkizno plavim i nježno rozim tonovima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

Blagdansku kolekciju utjelovila je prelijepa Isabella Rakonić dok je najbolje kuteve hvatala neumorna Dora Barker.

Nova vizija nakita De’llure začiniti će svaki styling bez obzira nosite li sportski casual, poslovni ili neku drugu varijantu jer ovaj nakit paše apsolutno na sve.

Pogledajte što smo za vas pripremili u našem malom carstvu  De’llure nakita u Arena Centru.

Više na Instagram profilu: de.llure i web stranici: www.dellure.hr

Pročitajte i...

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

▲ Povratak na vrh