Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

18.12.2020.

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Darivali dragu osobu ili sami sebe, darivati nakit znak je ljubavi i povezanosti, poseban trenutak i trajna uspomena. Čudesna priroda, njeni oblici i boje, kristali i metali rođeni u dubini zemlje, korištenje prirodih materijala i ručni rad, od samog početka je način rada i okosnica branda Amaranthine.  

Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom. Umjesto obrađenog poludragog kamenja, ova kolekcija donosi prirodne oblike, nalik ona one koje nalazimo u koritima rijeka ili na obali mora, obrađene vjetrom i valovima. Materijali korišteni u ovoj kolekciji dolaze iz svih krajeva svijeta te tako brend slavi planetu Zemlju i donosi cijeli svijet u jednoj narukvici.

„Nakit sa stavom. Gledaj me. Ne zbog materijalne vrijednosti koju posjedujem već zbog skromnosti, nekonformizma i hrabrosti biti drugačij. Naš dizajn je jednostavan, estetika je dio našeg DNK, a nova kolekcija je vraćanje u djetinjstvo i ukrašavanje jelke najfinijim slatkišima pastelnih boja.“ – izjavio je Mario Malnar, dizajner brenda Amaranthine.

Brend Amaranthine svakom svojom novom kolekciju daje drugačiji vizualni identitet i uživa u suradnji s različitim mladim fotografima. Nakon suradnji s John Pavlishem i Karlom Jurić, vizuale za novu kampanju potpisuje mlada fotografkinja Palma Poljaković dok je ulogu djevojke sa stavom dočarala IT djevojka, Karla Zelić, poznatija pod imenom @superbabekillah.

Prodajna mjesta

Zagreb: Take Me Home, Galerija Link, Witrina, Cro Memory shop, Rovinj: Lungomare Plaza, Hotel Park Rovinj, Azul concept store, Rijeka: Culto store, Cro in the box, Kawa Dubrovnik, Fabrika concept store Komiža, Manina store  Korčula, SmallandTall concept store Beograd i Formadoma Ljubljana  

Više informacija doznajte na web stranici, Facebook i Instagram profilu

Foto: Palma Poljaković

Pročitajte i...

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

▲ Povratak na vrh