Napokon lookbook za kolekciju Simone Rocha x H&M i želimo sve!

08.02.2021.

Po prvi puta otkriveni komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M! Kolekcija je spoj desetljeća dizajna Rochine senzibilnosti i potpisa, priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.

Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine – izjavila je Simone Rocha o svojoj kolekciji za H&M.

“Simone ima tako jedinstvenu i posebnu estetiku. Iz sezonu u sezonu, ona definira svoj identitet. Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, pružiti svima nadahnuće. – Ann-Sofie Johansson, H&M.

Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a redovito se pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Kolekcija Simone Rocha x H&M dostupna je od 11. ožujka na hm.com

Pročitajte i...

H&M s ponosom najavljuje suradnju s irskom dizajnericom Simone Rocha

Zabilježite 11. ožujka u svoje kalendare jer tada stiže fantastična kolekcija Simone Rocha x H&M za cijelu obitelj!

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

vjenčanice

Romantična kolekcija vjenčanica Kaftan studija poziva na sanjarenje

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namjenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima

berghain

Kako je Bottega Veneta partijanjem pokazala privilegiranost i razbjesnila mnoge

Jesu li gašenjem društvenih mreža izgubili i doticaj sa stvarnim svijetom?

laštik

Predivni ukrasi za kosu iz Labina koji imaju dirljivu priču i misiju

Laštik je modni dodatak koji nježno stilizira kosu, ali i pomaže žrtvama obiteljskog nasilja

met gala

Objavljen je datum ovogodišnje Met gale! (jedva smo dočekali)

Fantastična dobrotvorna večer koja utjelovljuje sjaj i glamur vraća se nakon prošlogodišnje stanke

▲ Povratak na vrh