Nina Badrić novo je zaštitno lice optike Ghetaldus

nina badrić
21.04.2015.

"Oči pune ljubavi – sa željom da nam ostanete zdravog, čistog i bistrog pogleda na svijet", moto je ove kampanje

Pjevačica Nina Badrić novo je zaštitno lice Ghetaldus optike i predstavlja savršen spoj senzualnosti, ženstvenosti i talenta. Ukratko, sve one kvalitete koje se na prvu mogu povezati s ovogodišnjom kolekcijom naočala.

 

nina badrić

 

„Spojili smo njezinu glazbu i senzualnost s našom umjetničkom vizijom naočalnih leća i okvira. Isprepleli smo njezine stihove s onim što želimo dati svima vama, našim krajnjim korisnicima i dobili oči pune ljubavi. Nina Badrić prepoznatljivo je lice u čitavoj regiji, a njezin glas i ženstvenost osvajaju na prvu. Iznimno muzikalna i zavodljiva glazbena diva daje osobni pečat svemu što radi. Karizmatična glazbenica ljubimica je publike diljem regije.

Mi smo pak, s druge strane, adresa koju želimo da kupci prepoznaju kao najbolje odredište za izbor najkvalitetnijih sunčanih ili dioptrijskih naočala, ali i kontaktnih leća. To je smjer u kojemu se i dalje namjeravamo razvijati – povećavati razinu kvalitete usluge te nuditi povoljnije i lako dostupne proizvode vrhunske kvalitete“, objasnila je Ivana Belić iz Ghetaldusa.

Foto: press

Pročitajte i...

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Ghetaldus optika u novom desetljeću izašla Van okvira

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici

Vrhunska talijanska izrada i eklektičan britanski dizajn

▲ Povratak na vrh