Savjeti carice vjenčanica

Vera Wang
29.11.2013.

'Prilikom odabira haljine svih haljina, slobodno kršite pravila!' poručuje dizajnerica Vera Wang, ali...

Američka dizajnerica Vera Wang proslavila se rušenjem uobičajenih ‘pravila’ i uvođenjem nekonvencionalnih boja u svoje kolekcije vjenčanica, poput crvene i crne.

Iako je eksperimentiranje novim izazovno i samoj Veri, savjetuje mladenke da prije odabira vjenčanice moraju imati na umu nekoliko ključnih stvari.

„Ne kupujte vjenčanicu prije nego što doznate pouzdan odgovor na tri pitanja: gdje ćete se vjenčati, u koje doba godine i dana?“ izjavila je za portal australskog Voguea.

Vera Wang

Dizajnerica Vera Wang

„U mojim buticima izgnjavit će vas takvim pitanjima, ali za izbor prave haljine vrlo je važno gdje se i kad se udajete. Hoće li to biti jutarnje vjenčanje, u crkvi ili u vijećnici, idete li poslije na elegantan ručak ili na ludu zabavu…?“

Ono što će nositi mladenka koja planira poslijepodnevno vjenčanje u vrtu, u potpunosti će se razlikovati od onoga što će odgovarati onoj koja se udaje na plaži.

Naravno, u slučaju vjenčanice važan je mladenkin ukus i njena građa, ali bez odgovora na navedena pitanja, samo to dvoje nije dovoljno za izbor savršene haljine svih haljina.

© Cover Media, VeraWang.com

Pročitajte i...

Možete li vjerovati da Vera Wang ima sedamdeset godina? Mi ne

Slavna američka dizajnerica nedavno je na Instagramu objavila slike iz mladosti, a njezini su obožavatelji zaključili da se uopće nije promjenila. I dalje ima jednako gustu, sjajnu kosu, vitku liniju i zabavan modni stil...

Trendseterica Pernille Teisbaek udala se u neobičnoj vjenčanici Vere Wang

Poznata danska street style zvijezda i stilistica Pernille Teisbaek udala se proteklog vikenda, a za taj veliki dan odabrala je naobičnu vjenčanicu Vere Wang

TREND Kako nositi 'off the shoulder' look?

Novo rješenje za stari look

Vera Wang proljeće/ljeto 2016.

Proljetna kolekcija vjenčanica Vere Wang

Talentirana dizajnerica predstavila je kampanju za proljeće/ljeto 2016.

▲ Povratak na vrh