Stiže nam kolekcija Isabel Marant za H&M

Isabel za H&M
28.10.2013.

Nakon lude ulične zabave u Parizu, lansiranje najpoželjnije kolekcije sezone uskoro i u Zagrebu

Nakon svečanog pariškog lansiranja, superpoželjna kolekcija francuske dizajnerice Isabel Marant za švedskog diva ‘brze mode’ ugostiti će i zagrebački H&M na Cvjetnom trgu.

Kolekcija Isabel Marant za H&M uključuje njezine legendarne kreacije kojima se proslavila. Kako je Pariz sastavni dio Isabelina stila, bio je prirodan izbor za proslavu globalnog lansiranja kolekcije najavljenog za 14.11. u otprilike 250 H&M-ovih prodavaonica diljem svijeta i na internetu.

Svečano pariško lansiranje Isabel je pretvorila u ludu uličnu zabavu po uzoru na one iz radnih 90-ih, kada je prvi put predstavila svoju istoimenu modnu liniju. Na otvorenju se okupila prva liga glumačko-stilskih ikona i it-djevojaka odjevenih u kreacije Isabel Marant za H&M.

Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey i Lou Lesage  zabavljale su se u živoj gradskoj atmosferi prožetoj boemskom Marantinom energijom.

“Željeli smo predstaviti kolekciju tako da djeluje stvarno i opušteno, a ne kao dio ekstravagancije crvenog tepiha: tako vidim svoj rad. Dizajniram za svakoga i neprestano me nadahnjuje svijet koji vidim oko sebe, tako da je bilo prirodno imati gradsko okruženje kao pozadinu događaja. I to je morao biti Pariz jer je taj grad dio moje DNK,” izjavila je Isabel Marant.

“Mislim da je jako uzbudljivo kada dizajner visoke mode napravi ovakvu suradnju i svoj dizajn približi svima. Odjeća je odlična i prestižna. Sigurna sam da će mnogo ljudi upravo ovu za kolekciju 14. studenog čekat u redu“, izjavila je January Jones.

“Ovo je druga H&M dizajnerska suradnja koju sam posjetila. Smatram da je jako važno da se suradnja ostvari s dizajnerima koji su mladim djevojkama inspiracija, ali i da svim djevojkama koje poput mene vole kupovati u H&M-u odjeću ne čine samo lijepim i otmjenom već i pristupačnom“, izjavila je Freida Pinto.

“Ulična proslava bila je savršen način pokretanja kolekcije koja zrači energijom opuštenog pariškog stila. Proslava je bila optimistična i realna: odraz nadarenosti Isabel Marant za gradsku profinjenost i boemski stil. Mislim da kolekcija za žene, muškarce i tinejdžere sadrži njezin duh i nadam se da će kupci biti uzbuđeni koliko i mi zbog njezinog lansiranja”, izjavila je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Foto: press

Pročitajte i...

SANDRA MANSOUR x H&M

H&M surađuje s dizajnericom Sandrom Mansour na kolekciji ženske odjeće posvećenoj ljubavi prema prirodi

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

10 bijelih košulja koje ćete nositi cijelo vrijeme

Najljepše bijele košulje s high end i high street potpisima

H&M Conscious kolekcija puna je predivnih ljetnih komada

Poznati brend izbacio kolekciju za proljeće/ljeto 2020.

▲ Povratak na vrh