Tisci voli Kendall

kendall jenner
18.06.2014.

Mlađahna pripadnica klana Kardashian pojavljuje se u kampanji kuće Givenchy

Nakon što je prije nekoliko mjeseci nosila modnu reviju luksuzne kuće Givenchy, dizajner Riccardo Tisci još je jednom pokazao svoju naklonost Kendall Jenner. Inače blizak prijatelj Kanyea Westa, kreativni direktor Tisci za novu jesensku kampanju odabrao je modele zvučnih imena, pa osim Kendall vizuale krase i Jamie Bochert, Mariacarla Boscono, Julia Nobis te Peter Brant, sin supermodela Stephanie Seymour.

 

 

Kampanju je snimio slavni fotografski dvojac Mert & Marcus, a čini se da je ovaj posao ostvarenje sna slavne 18-godišnjakinje. U intervjuu za magazin Interview, u čijem se editorijalu pojavila u toples izdanju priznala je da je oduvijek željela biti supermodel. “Oduvijek sam se divila modelima. Oni su poput mojih superheroja”, izjavila je Kendall.

Foto: Givenchy

Pročitajte i...

Konačno znamo tko je novi kreativni direktor kuće Givenchy

Francuska luksuzna kuća predstavila je nasljednika Clare Waight Keller

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Što čeka Givenchy nakon odlaska Clare Waight Keller?

Igra modnih glazbenih stolica nastavlja se unatoč trenutnoj situaciji!

▲ Povratak na vrh