Veliki uspjeh Gigi Hadid i Kendall Jenner

Gigi Hadid i Kendall Jenner
27.11.2014.

Uspješne djevojke dokazale su da polako ali sigurno osvajaju modnu industriju

Talentirane Gigi Hadid i Kendall Jenner pojavile su se na prestižnoj listi ‘Top 50‘ portala Models.com. Pridružile su se slavnim imenima kao što su Edie Campbell, Lindsey Wixson i Georgia May Jagger koje se trenutno smatra najtraženijima na svijetu.

Neka važnija imena, poput Care Delevingne, Kate Moss i Mirande Kerr, svrstana su na posebne liste – od ‘New Supers’ do ‘Money Girls’, a ‘Top 50’ donosi djevojke koje trenutno osvajaju svijet mode i industriju ljepote, zahvaljujući ugovorima, kampanjama i editorijalima.

Gigi se pojavila u novom Pirelllijevom kalendaru i kampanji Toma Forda, a Kendall je potpisivanje ugovora s kućom Estée Lauder osiguralo mjesto na listi. Obje su odrasle u slavnim obiteljima, okružene kamerama – dok obitelj Kardashian/Jenner nije potrebno posebno predstavljati, majka Gigi Hadid zvijezda je reality showa ‘Real Housewives of Beverly Hills‘.

“Kendall i ja nalazimo se u sredini”, otkrila je Gigi za elle.com. “Poznajem djevojke koje potječu iz uspješnih obitelji ali nemaju radne navike i ne trude se dovoljno. Ne žele naporno raditi. Razlika je, i zato kažem da smo mi u sredini, to što imamo obitelji koje su uvijek bile u centru pažnje i naučile nas mnogo toga, ali imamo i radnu etiku kojom se ističemo.”

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

▲ Povratak na vrh