Veliki uspjeh Gigi Hadid i Kendall Jenner

Gigi Hadid i Kendall Jenner
27.11.2014.

Uspješne djevojke dokazale su da polako ali sigurno osvajaju modnu industriju

Talentirane Gigi Hadid i Kendall Jenner pojavile su se na prestižnoj listi ‘Top 50‘ portala Models.com. Pridružile su se slavnim imenima kao što su Edie Campbell, Lindsey Wixson i Georgia May Jagger koje se trenutno smatra najtraženijima na svijetu.

Neka važnija imena, poput Care Delevingne, Kate Moss i Mirande Kerr, svrstana su na posebne liste – od ‘New Supers’ do ‘Money Girls’, a ‘Top 50’ donosi djevojke koje trenutno osvajaju svijet mode i industriju ljepote, zahvaljujući ugovorima, kampanjama i editorijalima.

Gigi se pojavila u novom Pirelllijevom kalendaru i kampanji Toma Forda, a Kendall je potpisivanje ugovora s kućom Estée Lauder osiguralo mjesto na listi. Obje su odrasle u slavnim obiteljima, okružene kamerama – dok obitelj Kardashian/Jenner nije potrebno posebno predstavljati, majka Gigi Hadid zvijezda je reality showa ‘Real Housewives of Beverly Hills‘.

“Kendall i ja nalazimo se u sredini”, otkrila je Gigi za elle.com. “Poznajem djevojke koje potječu iz uspješnih obitelji ali nemaju radne navike i ne trude se dovoljno. Ne žele naporno raditi. Razlika je, i zato kažem da smo mi u sredini, to što imamo obitelji koje su uvijek bile u centru pažnje i naučile nas mnogo toga, ali imamo i radnu etiku kojom se ističemo.”

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

yolanda hadid

Sportski stil majke supermodela Belle i Gigi - Yolande Hadid

Yolanda provodi puno vremena s unučicom, ali njezin stil nimalo ne izgleda kao stereotipni stil jedne bake

Neodoljivi prsluci za proljeće: Odabrali smo 13 najljepših

Nose ih Bella Hadid, Kendall Jenner, Harry Styles, a sada i mi!

Street style mladih mama: EmRata i Gigi Hadid

Kolegice modeli u šetnji New Yorkom pokazale kako nositi cool casual

Isprobajmo 'recept' supermodela: Ove sezone nosimo prugice kao prave fashionistice

Vrijeme je varljivo, odjenite se slojevito! Kako - pokazuju Irina, Gigi, Kendall i Bella

kendall jenner

Najzanimljivija prostorija u kući Kendall Jenner

Antikviteti i svjetlosne instalacije, zlatna kada i drveni stol - mnogo je detalja u domu slavnog modela koji privlače pažnju, no jedna soba nas je oduševila

▲ Povratak na vrh