Vječna romantika

14.01.2016.

Novi PANDORA privjesci u obliku srca

Ljubav je oduvijek bila glavna inspiracija PANDORA dizajnerskom timu. Za svaki Dan Zaljubljenih ljubav se oseća u zraku. Zato je i PANDORA bila inspirirana da napravi emotivnu i romantičnu kolekciju ručno rađenog nakita koji slavi ljubav. Srebro, emajl, delikatno staklo i svjetlucavi kamenčići utkani su u romantične komade kojima ćete obogatiti svoj jedinstven stil.

Srebrni privjesak u obliku srca jedan je od nekoliko originalnih dizajna i najprodavaniji komad i oblik i danas. Za Dan Zaljubljenih 2016. PANDORA je unaprijedila i redizajnirala ovaj privjesak u obliku srca, dala mu još moderniji senzibilitet, trendi boju i laserski oblikovan uzorak.

 

pandora

 

Jedan od novih srcolikih privjesaka je privjesak Moje srce, koje predstavlja sloj transparentnog ružičastog emajla na srebru, spajajući romantični metalni sjaj i elegantni dizajn.

 

pandora

 

Popularna Pave kuglica obogaćena je ružičastim srcem od kubnog cirkona okruženim bijelim kubnim cirkonima, simbolično predstavljajući Zarobljeno srce.

 

pandora

 

 

Ove sezone Murano i Njemačko staklo predstavljeni su u privjesku Divlje srce, ukrađenom minijaturnim ružičastim srcima, smještenim u sloju stakla koje daje trodimenzionalni efekt. Osnova privjeska je svjetlucava.

 

pandora

 

Neka ljubav bude u centru pažnje, zato dodajte nove, ljubavlju inspirirane, privjeske vašoj narukvici.

Foto: Press

Pročitajte i...

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

▲ Povratak na vrh