Vraćaju li se ove hlače u modu?

30.01.2017.

Lily-Rose Depp posegnula je za neočekivanim hlačama

Nakon što već nekoliko sezona svjedočimo povratku raznih oblika traperica – od trapezica do onih s kick flare nogavicama – zatim i širokim, palazzo modelima hlača te već nekoliko sezona neizostavnim culotte hlačama, na red je došao i jedan pomalo zaboravljen model. Takozvane capri hlače s nogavicama dužine 3/4 noge (regionalno poznatije i kao trofrtaljke ili trikvarte) mogle bi smjeniti aktualne trendove.

Barem ako je suditi prema nedavnom odabiru 17-godišnje trendeseterice i Chanel muze, Lily-Rose Depp. Ona je za Sidaction Galu održanu u Parizu odabrala upravo kombinezon s capri hlačama iz Chanelove pre-fall kolekcije. Modelu koji, složit ćete se, nije lako iznijeti, mlada glumica i model dala je kulerski dodir odabirom jednostavnih crnih sandala i baršunastog sakoa koji cropanim krojem više podsjeća na kakav bolero.

Hrabra kombinacija šljokičastog kombinezona neočekivane dužine i minijaturnog sakoa zanimljiv je stilski izlet koji same možda i ne bismo ponovile, ali bismo se u ovaj model hlača rado ponovno vratile.

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

Krema za ruke sad je prijekopotrebna- izabrali smo 10 najboljih

Zbog češćeg pranja ruku koža se ubrzano isušuje

Stilska inspiracija: Irene Kim

Multitalentirana influencerica, manekenka i dizajnerica

▲ Povratak na vrh