Yamamay i Suites & Atelier Lake Como vode vas na putovanje kroz umjetnost, modu, kreativnost i senzualnost

30.09.2020.

Renomirani talijanski brend Yamamay kroz novu capsule kolekciju pod nazivom “Tropical”, predstavlja i jednu od ljepota talijanske arhitekture – Suites & Atelier Lake Como. Ovo ekskluzivno mjesto i povijesna privatna rezidencija iz 16.stoljeća smješteno u bujnoj vegetaciji malog srednjovjekovnog dvorišta s pogledom na obalu jezera, godinama je služilo kao kreativni laboratorij talijanskog umjetnika i dizajnera Beppea Spadacinija. Svaki njen kutak odiše umjetnošću, sofisticiranošću i egzotičnom atmosferom, a sada je poslužio kao inspiracija za jesensku Yamamay kampanju.

Tropical capsule kolekcija predstavlja dugi kimono, jaknu s remenom, dugu podsuknju, bodi, top i hlače. Na komadima prevladavaju cvjetni uzorci i egzotični animal print, koji se odlično preklapaju i izmjenjuju.

Zaštitno lice kampanje je model Marica Pellegrinelli, talijanska ljepotica i istinska ljubiteljica umjetnosti što se idealno uklapa u koncept nove kampanje.

Yamamay Tropical kolekcija dostupna je u Yamamay dućanima i online.

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

ELLE slavi fantastičnih 18 i nagrađuje vas šalicama Kikkerland!

ELLE rođendansko darivanje nastavlja se na Instagramu - pokažite svoju kreativnost i osvojite Kikkerland šalice!

Muško kopčanje

Nataša Mihaljčišin novom kolekcijom pletiva i zanimljivim tekstom preispituje rodne (i modne identitete)

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu

Mnogo aha doživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu!

Male stvari za velike trenutke

Nova SOPAR kolekcija podsjeća nas na bitne stvari u životu i pršti optimizmom!

Nova jesenska ponuda iskrenog telekoma: Iskonovci sada imaju super izbor mobilnih tarifa!

S ciljem da korisnicima ponudi raznovrsnije mobilne usluge, ali i mogućnost otplate smartphone-ova na rate kroz telekom račun, Iskon je ove jeseni u ponudu uvrstio nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma, one koje od nedavno dolaze bez ugovorne obveze...

▲ Povratak na vrh