Zašto će Virgil Abloh propustiti reviju vlastitog brenda Off-White?

10.09.2019.

Gdje je pošlo po zlu?

Dizajner Virgil Abloh se odlučio malo odmoriti od svog prenatrpanog rasporeda. Kreativni direktor iza marki Off-White i Louis Vuitton otkrio je da neće biti prisutan na svojoj predstojećoj modnoj reviji ready-to-wear kolekcije Off-White u Parizu, 26. rujna.

 

“Virgil Abloh je podijelio danas izjavu da prebacuje na brzinu manju od uobičajenog tempa rada na nekoliko mjeseci zbog zdravstvenih razloga”, rekao je glasnogovornik Abloha u izjavi. “Virgil u Parizu dizajnira reviju Off-White kako bi zamijenio svoje prisustvo novim kreativnim pristupom koji će uključivati sudjelovanje publike. Nastavlja blisko surađivati sa svojim timovima u Louis Vuitton Men’s i Off-White brendovima, kao i s markama s kojima surađuje širom svijeta.”

 

 

U intervjuu za Vogue, Abloh je izjavio kako usporava svoj posao i raspored putovanja zbog zdravstvenih problema. Iako dizajner nije odredio medicinske probleme, izjavio je da usporava svoj raspored po savjetu liječnika.

“Bio sam samo umoran, pa sam otišao liječniku”, rekao je. “U konačnici je sve u redu, ali doktor mi je rekao:” Ovaj tempo u koji ste na neki način gurnuli svoje tijelo – letjeti svim tim kilometrima, raditi sve ove različite projekte – nije dobro za vaše zdravlje. ”

Abloh će otkazati i nekoliko nastupa, uključujući svoje sudjelovanje na Vogueovoj konferenciji Force of Fashion sljedećeg mjeseca i otvaranje njegove izložbe „Figures of Speech“ u Muzeju visoke umjetnosti u Atlanti u studenom.

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Želite novi nakit Virgila Abloha? Morat ćete prvo proći ovaj test

Abloh će osobno odlučiti jeste li ga zaslužili

Osvojila nas je nova kampanja za Louis Vuitton

Divne fotografije Viviane Sassen slave mušku osjećajnost

Modni report: Najbolji lookovi s Louis Vuitton AW/2020 revije

Što je legendarna kuća na čelu s Virgilom Ablohom predstavila u Parizu?

ELLE Countdown: 10 trenutaka na modnoj pisti koji su obilježili ovo desetljeće

Ako ste propustili ove ključne momente, vjerojatno ste prespavali dekadu!

▲ Povratak na vrh