Zašto Jil Sander neće sudjelovati na Paris Fashion Weeku?

11.10.2019.

Specijalni gosti Pitti Uomo

Modni brend Jil Sander će biti poseban gost na modnom događanju Pitti Uomo koje će se održati u Firenci od 7. do 10. siječnja. Projekt koji je nastao 1972. godine, Pitti Uomo se održava u Firenci dva puta godišnje i tamo će kreativni direktori marke Lucie i Luke Meier predstaviti mušku kolekciju za sezonu jesen-zima.

 

 

„Za nas je revija u Firenci čast i završetak određene etape našeg rada. Prvi put smo se sreli u ovom gradu i nikad nismo razmišljali da se vratimo  i ovdje sudjelujemo na Pitti Uomo. Ova je prilika zaista posebna i zaista želimo doprinijeti baštini Firenze i međunarodnoj modnoj izložbi “, istaknuli su dizajneri.

 

 

Što je to Pitti Uomo?

Dvogodišnje okupljanje koje privlači trgovce, urednike i ljubitelje muške mode iz cijelog svijeta. Najjednostavnije rečeno, na sajmu modne marke prikazuju svoje najnovije kolekcije željnim kupcima i vlasnicima trgovina, a iako se konceptualno Pitti ne razlikuje od ostalih izložbenih događaja, izlagači i visoki nivo četverodnevnog projekta su što ga razdvaja od drugih.

 

 

Izlaganje novim brendovima vrijedno je putovanja, to je jedino mjesto gdje ćete imati mogućnost za uvid u čitav svijet Brunella Cucinellija. Izvan prodajnih salona, Pitti Uomo također je domaćin brojnih posebnih projekata svake sezone, bilo da se radi o mikro revijama koje dočekuju goste ili epskim instalacijama poznatih brendova, kao i jedan sveobuhvatan showu ručno odabranih zvijezda u usponu iz svijeta mode.

Datum i mjesto događaja bit će poznati u studenom.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kad bi barem ovako odjeveni muškarci šetali Zagrebom

Odmorite oči na stylish frajerima sa streetstylea Pitti Uomo-a

Neobično lijepa kampanja snimljena na Siciliji

Divni vizuali s potpisom Jil Sander

Intimu možeš prodati samo jednom

Denis Butorac o svojoj izložbi “Poslanica”

ELLE Art: koju izložbu fotografija u Zagrebu ne smijete propustiti?

Izložba Denisa Butorca otvara se u utorak u Galeriji f8

▲ Povratak na vrh