Zavirite u making-of modnog editorijala iz novog broja Ellea

21.09.2020.

Po modnu inspiraciju u novi broj Ellea!

Fantastičan modni editorijal studija Eaux koji možete vidjeti u listopadskom izdanju ELLE magazina zabilježen je i u video formi.

Sjajan filmić pogledajte u nastavku, a novi broj je od jučer dostupan pa trk na kioske po svježu dozu mode i lifestylea! Što vas sve čeka u novom broju možete saznati ovdje.

Art direkcija, produkcija i kasting: Eaux | Studios
Fotografija: Jaap Strijker
Kinematografija: Bo Bolderink
Asistent fotografu: Jelle Koiter
Montaža: Camille Boumans
Modeli: Rebecca Noordermeer (Elvis models), Casper Plantinga (The Troopers)
Stilistica: Anna Claassen, House of Orange
Asistentica stilistici: Tessa De Graaf
Make up i kosa: Sophie Wortelboer, House of Orange

Piše: Lana Harjaček
Materijali: Eaux Studios, Elle

Pročitajte i...

Zavirite u Začaranu šumu!

Magični kadrovi snimanja novog modnog editorijala za rođendansko izdanje časopisa ELLE! Zalutajte u vrlo posebno šumsko okruženje...

Bohemian Rhapsody

Lepršave maksi haljine više su od odjeće - one su metafora nesputanog boemskog duha kojeg dizajneri vole interpretirati iz sezone u sezonu

Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone!

Naočale Ghetaldus s potpisom Klisab, De’Llure ogrlica, ‘modna biblija’ Louis Vuitton – Catwalk, Avène linija za njegu kože, Borboleta narukvice, 4711 Acqua Colonia Tea Edition mirisi, set šalica s motivom Audrey Hepburn by Kikkerland – darovi su koje možete osvojiti u Elleovu kreativnom natječaju na Instagramu @ellecroatia ! Igrajte se s nama od danas, 26. listopada do 4. studenoga i osvojite ove stylish poklone!

Flying solo

Od bijesne usidjelice do crazy cat lady - solerice tradicionalno nemaju atraktivnu reputaciju, no suvremene studije pokazuju da su najsretnija skupina na svijetu upravo - single žene. U društvu u kojem se čini da je osnovna mjerna jedinica par, ostati slobodan na duge staze još je tabu i dok sve više mladih ljudi napušta uvriježene ljubavne obrasce, a mnogi istražuju aromantični spektar, je li vrijeme da redefiniramo odnos prema sretnom soliranju?

Cancel culture

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

Tko su modne žrtve? I što to žrtvuju?

Mala povijest modnih žrtava

▲ Povratak na vrh