Zavirite u novu kolekciju brenda Little Wonder kojom vladaju biseri

06.02.2018.

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak koja stoji iza brenda Little Wonder predstavlja nam novu kolekciju "Soldier of Love" kroz sanjivi lookbook za koji je zaslužna fotografkinja i grafička dizajnerica Alma Štrkljević

Kolekcija brenda Little Wonder se sastoji od ogrlica, naušnica i narukvica izrađenih od ručno rezanog i galvaniziranog mesinga, riječnog bisera i oniksa. Svaki komad nakita izrađen je ručno i u potpunosti u Hrvatskoj.

Ogrlice “Soldier of Love”, naušnice i ogrlice “Interrupted Circle” kao i cijela kolekcija inspirirani su kompleksnosti života kojeg živimo i svim njegovim nesavršenostima. Bijeli barokni riječni biser suprostavljen je crnom oniksu, pravilan krug je prekinut i narušen pukotinom jer ništa nije savršeno. Vojničke pločice bez imena i mjedene perle koje podsjećaju na metke evociraju činjenicu da je život prožet manjim i većim borbama koje svakodnevno proživljavamo.

“Statement” naušnice “Interrupted Circle” zanimljive su jer se privjesak od mesinga može jednostavno odvojiti od ringa naušnice te se mogu nositi i odvojeno kao “hoop” naušnice, a privjesak se može provući kroz tanki lanac.

Tekst: PR
Fotografija i set design: Alma Štrkljević

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Custom made naušnice s potpisom Little Wonder na novom ELLE Boutiqueu

Unikatni i custom made komadi od dragog i poludragog kamenja kojima ne možemo odoljeti!

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh