Zavirite u novu kolekciju brenda Little Wonder kojom vladaju biseri

06.02.2018.

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak koja stoji iza brenda Little Wonder predstavlja nam novu kolekciju "Soldier of Love" kroz sanjivi lookbook za koji je zaslužna fotografkinja i grafička dizajnerica Alma Štrkljević

Kolekcija brenda Little Wonder se sastoji od ogrlica, naušnica i narukvica izrađenih od ručno rezanog i galvaniziranog mesinga, riječnog bisera i oniksa. Svaki komad nakita izrađen je ručno i u potpunosti u Hrvatskoj.

Ogrlice “Soldier of Love”, naušnice i ogrlice “Interrupted Circle” kao i cijela kolekcija inspirirani su kompleksnosti života kojeg živimo i svim njegovim nesavršenostima. Bijeli barokni riječni biser suprostavljen je crnom oniksu, pravilan krug je prekinut i narušen pukotinom jer ništa nije savršeno. Vojničke pločice bez imena i mjedene perle koje podsjećaju na metke evociraju činjenicu da je život prožet manjim i većim borbama koje svakodnevno proživljavamo.

“Statement” naušnice “Interrupted Circle” zanimljive su jer se privjesak od mesinga može jednostavno odvojiti od ringa naušnice te se mogu nositi i odvojeno kao “hoop” naušnice, a privjesak se može provući kroz tanki lanac.

Tekst: PR
Fotografija i set design: Alma Štrkljević

Pročitajte i...

Povratak u djetinjstvo s Little Wonder Jewelry!

Kada nas male stvari podsjećaju na veliki dio života

Nova kampanja brenda Little Wonder s potpisom Brune Kazinoti

Poznata splitska dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak predstavlja novu kolekciju Return

Nova kampanja splitskog brenda Chicks on Chic

Ljetnu kolekciju dizajnerice Emine Štrkljević prati zanimljiva serija fotografija i fashion video u režiji fotografkinje Alme Štrkljević

Nova kampanja branda nakita Little Wonder

Little Wonder predstavlja „Summer nights“

Chicks on Chic predstavlja 'Attitude'

Chicks on Chic predstavlja 'Attitude'

Kolekcija se sastoji od haljina, voluminoznih suknji, majica i košulja te laganih balonera i bomber jaknica

▲ Povratak na vrh