Zbog nove Mango kampanje odbrojavamo dane do ljeta

28.02.2020.

Predivna kampanja snimljena je u Meksiku

Kako se zimski mjeseci bliže kraju, prirodno postajemo sve nestrpljiviji oko dolaska toplijih dana i proljetnih odjevnih kombinacija. Dok su gole noge i sandale, po svemu sudeći, još barem mjesec samo plod našeg maštanja, brendovi koji izbacuju kampanje koje prizivaju proljeće i ljeto samo nas mame da uskočimo u lagane haljinice. Posljednja takva u nizu je Mangova kampanja, u kojoj su modeli fantastične komade inspirirane 70-ima prošetali ulicama meksičkih Meride i Valladolida.

Vizuali osim uvijek aktualnih cvjetnih haljinica i modnih dodataka od slame i rafije najavljuju prsluk kao it-komad, a nosit ćemo ga preko košulja i majici ili samostalno kao top.
Neki komadi su već dostupni online, pa nakon što pogledate lookbook u galeriji u nastavku, predlažemo da zavirite u Mangov webshop.

.

Piše: L.H.

Fotografije: Mango

Pročitajte i...

Kratka povijest 'summer body' koncepta

Odolijevajući prijetnjama ozonskih rupa i štetnosti UV zračenja, preplanulost je u 20. stoljeću postala obilježje zdravlja i ljepote. Ispruženo, obnaženo, okupano sunčevim zrakama, tijelo je ljeti predmet svih pogleda, no uz ideju prirodnosti i opuštenosti, iza hashtaga #summerbody kriju se i novi izazovi, društveni imperativi te bolna tiranija idealnog tijela -  čvrstog, preplanulog, zavodljivog. Ljeto nas skida, ali oslobađa li nas zaista?

High street brend sa sjajnom modnom pričom odsada i u Sisku!

Uz najnovije modne trendove i inspirativne dodatke iz asortimana za dom, Sinsay Sisak postaje nezaobilazna shopping destinacija!

Modna odluka sezone: gležnjače - elegantne vs. glomazne

Gležnjače su i dalje omiljeni komad za jesensko razdoblje, a glavna dilema ove sezone jest - odabrati elegantne ili glomazne?

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Lućana Mirko

All things summer s Lućanom Mirko, šećerom na kraju naše serije "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica"

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Nika Matić

S Nikom Matić o svim ljetnim temama- od najdraže plaže do savršene ljetne playliste

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

▲ Povratak na vrh