Zbog nove Mango kampanje odbrojavamo dane do ljeta

28.02.2020.

Predivna kampanja snimljena je u Meksiku

Kako se zimski mjeseci bliže kraju, prirodno postajemo sve nestrpljiviji oko dolaska toplijih dana i proljetnih odjevnih kombinacija. Dok su gole noge i sandale, po svemu sudeći, još barem mjesec samo plod našeg maštanja, brendovi koji izbacuju kampanje koje prizivaju proljeće i ljeto samo nas mame da uskočimo u lagane haljinice. Posljednja takva u nizu je Mangova kampanja, u kojoj su modeli fantastične komade inspirirane 70-ima prošetali ulicama meksičkih Meride i Valladolida.

Vizuali osim uvijek aktualnih cvjetnih haljinica i modnih dodataka od slame i rafije najavljuju prsluk kao it-komad, a nosit ćemo ga preko košulja i majici ili samostalno kao top.
Neki komadi su već dostupni online, pa nakon što pogledate lookbook u galeriji u nastavku, predlažemo da zavirite u Mangov webshop.

.

Piše: L.H.

Fotografije: Mango

Pročitajte i...

Obožavamo badiće iz nove Zimmermann kolekcije

Popularni brend izbacio kolekciju za toplu sezonu

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

Jedina torba koju želimo ovo ljeto je...

Rashladna torba za piće u obliku kultnog Volkswagenovog kombija iz pedesetih

Kratka povijest "summer body" koncepta

Odolijevajući prijetnjama ozonskih rupa i štetnosti UV zračenja, preplanulost je u 20. stoljeću postala obilježje zdravlja i ljepote. Ispruženo, obnaženo, okupano sunčevim zrakama, tijelo je ljeti predmet svih pogleda, no uz ideju prirodnosti i opuštenosti, iza hashtaga "summerbody" kriju se i novi izazovi, društveni imperativi te bolna tiranija idealnog tijela -  čvrstog, preplanulog, zavodljivog. Ljeto nas skida, ali oslobađa li nas zaista?

▲ Povratak na vrh