Zemljani tonovi za wow efekt u jesenskoj kolekciji Krie Design

03.11.2020.

Jesenska kolekcija Krie Design inspirirana je prirodom, ali izgleda natprirodno dobro!

Akromatika i zemljani tonovi te savršeno konstruirani krojevi statement komada inspirirani su prirodom i snažnim ženama kojima su namijenjeni. Više o jesenskoj kolekciji, održivoj modi i “it” komadima koje svaka žena treba posjedovati, te što od Krie Designa možete očekivati na predstojećem ELLE Boutiqueu, pročitajte u blic intervjuu.

Što je inspiriralo jesensku kolekciju?

Inspiraciju sam pronašla u prirodi, u paleti jesenskih tonova, ali zastupljene su i akromatske boje. Kolekcija se sastoji se od haljina, odijela, košulja i kaputa, a kao i uvijek, tu su i neočekivani statement detalji po kojima je Krie Design prepoznatljiv, a naša odjeća uistinu posebna. To su komadi koji se lako uklope u svaki ormar, a čine razliku, pozicioniraju nas daleko od “već viđenog”, te su nam upravo zbog svoje posebnosti otvorili vrata i na svjetskoj modnoj sceni. Moje kolekcije se nadopunjuju, povezuju tako da komadi iz ljetne kolekcije odlično funkcioniraju i u kombinaciji s jesenskom. Također, moj je moto da se odjeća ne gomila, već da se kupuje pametno i smisleno. Sve u skladu s održivim razvojem i ekološkim pristupom modi.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Teško mi je izdvojiti, ali vidim po kupcima da su prepoznali moje sakoe kao dobru investiciju. Trudim se da su udobni, ali i da imaju wow efekt u svakoj prigodi.

Kako izgleda radni dan u novom normalnom?

Držimo se svih preporučenih mjera, radimo u smjenama i trudimo se razmišljati pozitivno i ne kočiti kreativnost. U ovim izazovnim vremenima, pogled na nešto lijepo uistinu može popraviti dan. Dizajn će uvijek biti prisutan u mnogobrojnim oblicima oko nas i nema tog virusa koji će ubiti našu estetiku i želju da proizvedemo nešto kvalitetno i trajno.

Što bi, po vama, svaka žena trebala imati u ormaru?

Savršeno konstruiranu haljinu koja se može nositi na više načina, sako i klasičan kaput koji je za sva vremena.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Pripremila sam upravo te ključne komade koji trebaju biti osnova svakog ormara. Naše košulje su jako tražene pa smo i njih uključili u ponudu, kao i par limitiranih komada za prave fashionistice. Radujemo se Elle Boutique, vrijeme je da slavimo modu i hrvatski dizajn.

Dizajnerske komade Krie Design možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Fabrice Meuwissen

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Ella Dvornik i Krie Design imaju veliko modno iznenađenje za kraj godine!

KriElla - kolaboracija influencerice Elle Dvornik i modnog brenda Krie Design inspirirana je intrigantnim, zamršenim, poželjnim i neodoljivim ženama.

Glamurozna kolekcija Krie Designa podsjeća nas da nikada ne zaboravimo naše snove

„Poanta mode je individualizam, oduvijek vjerujem u ideju bezvremenske elegancije i komade koji traju, koji se nasljeđuju…“

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh