Zvijezde na drugoj reviji Kanye Westa

Yeezy
17.09.2015.

Prvi i drugi red naprosto su vrvjeli zvijezdama

Bez obzira na to što je Kanye West izazvao pomutnju u rasporedu Tjedna mode u New Yorku, kada se naprasno ubacio u već ionako teško održiv raspored, čini se kako je uspio privući golem broj zvijezda u svoj prvi red.

Ovaj je put i drugi red bio prepun poznatih imena, tako da su Miguel, 2 Chainz, Kendall Jenner i Jaden Smith morali sjediti iza svojih prijatelja i kolega iz industrije. Prvi red tako su zauzeli Seth Mayers, Anna Wintour, Kim Kardashian i malena North West, Riccardo Tisci i Lorde te Khloe Kardashian koji su sjedili jedno do drugoga i tako demonstrirali što znači okupiti zvijezde na jednome mjestu.

Kanye je na pisti predstavio svoju drugu kolekciju Yeezy Season 2, kojom je još jednom pokušao ostaviti dojam ozbiljnog modnog dizajnera.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Što čeka Givenchy nakon odlaska Clare Waight Keller?

Igra modnih glazbenih stolica nastavlja se unatoč trenutnoj situaciji!

Nizu otkazanih događaja pridružila se i Met Gala

Otkazana najvažnija modna večer godine

▲ Povratak na vrh