Divne cvjetne tetovaže za romantične duše

29.11.2020.

Floralni motivi dominiraju tattoo trendovima

Da tetovaže nipošto ne moraju odavati dojam grubosti dokazuju novi trendovi u tetoviranju koji vrlo često kao osnovni motiv uzimaju cvijet i stiliziraju ga sukladno senzibilitetu artista, ali i osobe koja će ga nositi na svojoj koži.

Ako ste oduvijek željeli tetovažu, ali preferirate nešto nježno, romantično i ženstveno, tada biste među našim prijedlozima mogli pronaći inspiraciju. Danas su vrlo popularne tetovaže koje se doimaju kao da je slika napravljena vodenim bojama ili pak kao da su izvezene na koži, a već neko vrijeme obožavamo one linearne napravljene izrazito tankom iglom koja ostavlja vrlo elegantan i profinjeni dojam.

Želite li motiv koji neće sutra izaći iz mode, a estetika vam je na prvom mjestu, razmislite o cvjetnom motivu koji može izgledati fenomenalno, baš poput kakvog modnog dodatka. Ako pak niste dovoljno odvažni da tetovažom ukrasite cijelu podlakticu ili rame, vrlo efektne mogu biti i micro tetovaže, sasvim malene, ali podjednako lijepe. Što se tetovaže tiče, veličina ionako nije važna, jedino što je bitno je da se vama sviđa, imala ona neko dublje značenje ili ne.

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram (studiobysol, hailey_blossom, maiko.only)

Pročitajte i...

Ljubav i tetoviranje u novom stylish salonu

Upoznajte par koji je iza divnog novog zagrebačkog tattoo studija

15 divnih ideja za elegantne cvjetne tetovaže

Ove suptilne tetovaže će vas inspirirati za sljedeći posjet studiju za tetoviranje

Nove malene i preslatke tetovaže Belle Hadid

Bella Hadid možda nije (još) službeno anđelica Victoria's Secret, ali dobila je krila

Održan je prvi „Tatts & Cuts“ u organizaciji ekipe Green Deco-a

Dvije custom kulture – umjetnost tetoviranja i vještina šišanja spojene su na jednom mjestu, u zagrebačkoj brijačnici i frizerskom salonu Green Deco-u

Pet savjeta za njegu kose u hladnijim danima

Kako održati kosu sjajnom zimi?

Oda plavom sjenilu

Nostalgija na očima

▲ Povratak na vrh