A tema novih ELLE Stilskih Vježbi je…

21.04.2020.

:drumroll:

….Print on print! Ok, priznajemo, ovaj zadatak stvarno nije lak, ali vjerujemo u vas! Miksanje printeva vječni je modni tabu i zahtijeva zaista velik estetski senzibilitet, no nije nemoguća misija. Proscrollajte Instagram profilima vaših najdražih fashionistica ili se posavjetujte s našom rubrikom “Stilska Inspiracija”, pokrenite svoje kreativne vijuge i pokažite svima kako se to radi!

Ne želimo vas plašiti, no toliko ste sjajno odradili izazove jeans remix i house party da ste definitivno podigli ljestvice naših očekivanja. ELLEov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što se mogli vidjeti u prošlim izdanjima stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Vaše prijave primamo do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo pobjednicu ili pobjednika koje će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu.

Sretno!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je...

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

 Znate li što je to konturiranje kose? Način da istaknete prednosti i sakrijete mane svog lica

Sarah Jessica Parker tim se trikom služi već godinama kako bi vizualno popunila svoje duguljasto lice: plavi pramenovi u donjem dijelu kose njezine obraze čine punijima, dok tamniji izrast uz korijen odvlači pažnju od prilično špičaste brade

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

▲ Povratak na vrh