A tema novih ELLE Stilskih Vježbi je…

21.04.2020.

:drumroll:

….Print on print! Ok, priznajemo, ovaj zadatak stvarno nije lak, ali vjerujemo u vas! Miksanje printeva vječni je modni tabu i zahtijeva zaista velik estetski senzibilitet, no nije nemoguća misija. Proscrollajte Instagram profilima vaših najdražih fashionistica ili se posavjetujte s našom rubrikom “Stilska Inspiracija”, pokrenite svoje kreativne vijuge i pokažite svima kako se to radi!

Ne želimo vas plašiti, no toliko ste sjajno odradili izazove jeans remix i house party da ste definitivno podigli ljestvice naših očekivanja. ELLEov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što se mogli vidjeti u prošlim izdanjima stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Vaše prijave primamo do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo pobjednicu ili pobjednika koje će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu.

Sretno!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

▲ Povratak na vrh