A tema novih ELLE Stilskih Vježbi je…

21.04.2020.

:drumroll:

….Print on print! Ok, priznajemo, ovaj zadatak stvarno nije lak, ali vjerujemo u vas! Miksanje printeva vječni je modni tabu i zahtijeva zaista velik estetski senzibilitet, no nije nemoguća misija. Proscrollajte Instagram profilima vaših najdražih fashionistica ili se posavjetujte s našom rubrikom “Stilska Inspiracija”, pokrenite svoje kreativne vijuge i pokažite svima kako se to radi!

Ne želimo vas plašiti, no toliko ste sjajno odradili izazove jeans remix i house party da ste definitivno podigli ljestvice naših očekivanja. ELLEov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što se mogli vidjeti u prošlim izdanjima stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Vaše prijave primamo do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo pobjednicu ili pobjednika koje će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu.

Sretno!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh