A tema novih ELLE Stilskih Vježbi je…

21.04.2020.

:drumroll:

….Print on print! Ok, priznajemo, ovaj zadatak stvarno nije lak, ali vjerujemo u vas! Miksanje printeva vječni je modni tabu i zahtijeva zaista velik estetski senzibilitet, no nije nemoguća misija. Proscrollajte Instagram profilima vaših najdražih fashionistica ili se posavjetujte s našom rubrikom “Stilska Inspiracija”, pokrenite svoje kreativne vijuge i pokažite svima kako se to radi!

Ne želimo vas plašiti, no toliko ste sjajno odradili izazove jeans remix i house party da ste definitivno podigli ljestvice naših očekivanja. ELLEov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što se mogli vidjeti u prošlim izdanjima stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Vaše prijave primamo do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo pobjednicu ili pobjednika koje će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu.

Sretno!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Behind the scenes: kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

5 neizostavnih komada za klasičan jesenski look

Vječna dilema - kako u hladne dane izgledati chic i pritom se ne smrznuti?

ELLE throwback: najglamurozniji lookovi s prošlogodišnjih ELLE Style Awards

Prošle godine na današnji dan art deco dvorane hotela Esplanade bile su scenografija najglamuroznijeg modnog događaja - ELLE Style Awards!

▲ Povratak na vrh