Angelina Jolie zablistala u couture kreaciji Elieja Saaba

19.02.2018.

Lijepa glumica, redateljica i velika humanitarka Angelina Jolie u subotu je u Los Angelesu osvojila prestižnu Nagradu Američkog udruženja snimatelja Board of the Governors

Angelina je tom prilikom odjenula couture kreaciju libanonskog modnog dizajnera Elieja Saaba koja je oduzimala dah. Riječ je o dugoj haljini u prozračnoj i nježnoj puderastoj nijansi koja je naglasila glumičin decentan izgled i bezvremensku eleganciju. Prozirna na rukama i dekolteu, no nimalo vulgarna, cijela haljina prošivena je srebrnim i zlatnim detaljima koji su joj dali dašak glamura.

Cjelokupnu besprijekornu kombinaciju Angie je upotpunila visećim dijamantnim naušnicama, naglašenim make upom na očima i nude ružem za usne, dok je na kosi imala blage valove.

Ovo veliko priznanje Angelina je dobila za podizanje svijesti o ključnim društvenim pitanjima snimajući svoj posljednji film “Prvo su mi ubili oca”. Riječ je o adaptaciji knjige aktivistice za ljudska prava Loung Ung s kojom je Jolie napisala scenarij.

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

Super celebrity outfiti s aerodroma

Kako izgledaju zvijezde u tranzitu?

Fantastičan red carpet look Charlize Theron

Charlize i Dior su savršen par

▲ Povratak na vrh