Danas završava Tjedan mode u New Yorku, a evo što se ovih dana ondje nosilo

13.09.2017.

Na Tjednu mode u New Yorku nas danas još čekaju revije Delpoza i Marca Jacobsa, a dok ih čekamo osvrnuli smo se na to što su posjetiteljice dosadašnjih revija nosile na ulicama tog američkog grada

Na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku vidjeli smo revije velikih modnih kuća kao što su Victoria Beckham, Oscar de la Renta, Calvin Klein, Alexander Wang i brojnih drugih, a od omiljenih dizajnera još nas danas čekaju revije Delpoza i Marca Jacobsa.

No, prije nego prokomentiramo sve revije, osvrnuli smo se na kombinacije posjetiteljica koje su u New York stigle kako bi uživale u revijama za proljeće 2018. godine. Među njima su bile Leandra Medine, Jenny Walton, Talisa Sutton i brojne druge trendseterice.

Njihove kombinacije ove jeseni krasi pregršt boja među kojima dominiraju crvena i žuta, nose puno printeva, prkose jeseni pletenim trobicama i sandalama, a nose i trendi komade kao što su Balenciaga odijela i oslikane Louis Vuitton torbe. U nastavku otkrijte njihove kombinacije.

 

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Goran Čižmešija: najpoznatiji hrvatski street style fotograf o modi, trendovima i stilu Zagrepčanki

Uvijek nam je užitak naletjeti u gradu na Čizmu. On i njegov fotoaparat postali su svojevrsni zaštitnik znak centra Zagreba, a jedno možete biti sigurni - ako objektiv uperi u vašem smjeru, to je siguran znak da furate zanimljiv stil!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

▲ Povratak na vrh