ELLE Stilske Vježbe #5 su gotove! Slijede vaše najbolje cvjetne kombinacije…

11.05.2020.

A pobjednica je...

Još jedne Stilske Vježbe su iza nas! Već peti put moramo pohvaliti outfite koje ste kreirale prema zadanoj temi, a prošlotjedni zadatak bio je zagrnuti se u proljeće i pokazati svoju snalažljivost, kreativnost i modno znanje u kombiniranju sveprisutnog cvjetnog uzorka. Kao i uvijek, naš modni urednik Saša Joka pažljivo je pratio vaše prijave i odabrao najbolje, a tu i tamo odlučio podijeliti koji dobronamjerni stilistički savjet.

No, samo je jedna osoba za svoju interpretaciju “Dražesnih pupoljaka svibanjskih” zaslužila prvo mjesto i sljedeća 3 broja ELLE magazina na kućnu adresu! A ona je…

 

1 ESTERGALLOEKI (ESTERA GALLO)

 Svojim odvažnim modnim nervom Estera ovoga tjedna osvaja prvo mjesto u kombinaciji koja nije za svakoga, ali nas je osvojila eksperimentalnim duhom koji spaja tri naizgled nespojive nijanse roze boje u komplementarnu kolorističku shemu. Sve pohvale i za miksanje statement komada različitih stilova koji na koncu čine jako cool cjelinu, pogotovo kad se maksi suknja pri pokretu raširi čitavim svojim volumenom. Čestitamo!

 

2 _CROELLA_ (ELA ŠESTANOVIĆ)

Veteranka naših Stilskih Vježbi, Ela Šestanović, prava je slika ljupkog coola u kojem uživamo na njenim prijavama svakoga tjedna. Ipak, torbicu i cipele smo već vidjeli u ranijim kombinacijama pa bi rado vidjeli i neke nove stilističke prijedloge s ulica predivne Korčule.

 

3 _VANCI_ (VANA)

Ova je haljina lijepa, ali zapravo vrlo zahtjevna za kombiniranje, a Vana se u tome nije snašla do kraja. Da bi ovakav naglašeno retro model haljine izgledao moderno i zanimljivo trebalo bi ga kombinirati ili sa statement fashion detaljima poput mačkastih sunčanih naočala, XL visećih naušnica i kose vezane u pletenicu, ili pak odustati od bilo kakvih ukrasa i frizure i isfurati se na potpuno prirodni look. Također, voljeli bismo bolje vidjeti torbu kao i cipele na fotografijama.

 

4 KAROLINAOCVIREK (KAROLINA OCVIREK)

Karolini pohvale za preslatku haljinu i odlučnu boju torbe koja se super slaže s cvjetnim motivom, a istovremeno je odličan kontrast nježnoj nijansi roze boje haljine. Opći dojam kvare bijele sandale koje vrište više granny chic nego lady chic!

 

5 IRISPEJKOVIC.STYLEFILE (IRIS PEJKOVIĆ)

Još jedna veteranka naših stilski vježbi odabrala je izvrsnu haljinu u stilu boho glam kolekcije Julienna Dossene za Paco Rabanne. No ovo se naziva arabesknim uzorkom i, iako vuče svoj izgled iz floralnih motiva, zapravo nije cvjetni uzorak ili, barem, nije onaj cvjetni uzorak koji tema ‘Dražesni pupoljci svibanjski’ podrazumijeva. Pohvale za opći dojam, naravno!

Još jednom bravo za Esteru i posebna zahvala ženama koje nam se vjerno vraćaju iz tjedna u tjedan. Stilske Vježbe ne bi bile to što jesu bez vas! Pozovite i svoje prijateljice da se odvaže u sljedećem styling izazovu, novu temu objavljujemo već sutra. Stay tuned!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je...

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

 Znate li što je to konturiranje kose? Način da istaknete prednosti i sakrijete mane svog lica

Sarah Jessica Parker tim se trikom služi već godinama kako bi vizualno popunila svoje duguljasto lice: plavi pramenovi u donjem dijelu kose njezine obraze čine punijima, dok tamniji izrast uz korijen odvlači pažnju od prilično špičaste brade

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

▲ Povratak na vrh