Emma Stone novi film predstavila besprijekornim izdanjem

Emma Stone
16.11.2016.

Glumica je oduševila na premijeri iščekivanog mjuzikla "La La Land"

Emma Stone sinoć se u Hollywoodu pojavila na premijeri mjuzikla “La La Land“, u kojem ekran po treći put dijeli s Ryanom Goslingom. Film koji se u kinima diljem svijeta počinje prikazivati sredinom prosinca od kritičara je već dobio izrazito pozitivne ocjene, neki su ga prozvali “glazbenim remek-djelom”, a i na najpoznatijoj stranici za sve uz film vezane stvari, IMDB-u, trenutno drži iznimno visok broj zvijezdica – čak 8,6.

Glumica je na crvenom tepihu priznala novinarima kako su neugodna iskustva audicija kroz koje njezin lik na filmu prolazi dobrim dijelom inspirirana njezinim stvarnim iskustvima. “Sjećam se da sam se znala osjećati tako beznačajno, bilo bi mi draže da su se derali na mene”, ispričala je Emma objasnivši kako su je ponekad direktori castinga znali potpuno ignorirati.

No danas Emmu sigurno nitko više ne može ignorirati. Osim neupitnog glumačkog umijeća, glumica je na crvenom tepihu zablistala i odabravši elegantnu crnu haljinu. Dugačku baršunastu siluetu njezine haljine blago su “razbili” zabavni volani na ramenima i struku, savršeno odražavjući vrckavi duh uvijek nasmijane Emme.

Do premijere filma u kojem ona i Gosling demonstriraju svo svoje zabavljačko umijeće -glumačko, plesačko i pjevačko – ostalo je još mjesec dana, a u međuvremenu smo se zadovoljili ponovnim pogledom trailera:

N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Filmska stilska inspiracija: zelena haljina

Pustite zasad malu crnu i Valentino crvenu, neka vas inspirira raskoš ovih zelenih haljina koje su zasjale na filmskim platnima…

▲ Povratak na vrh