Fantastični look Scarlett Johansson o kojem se priča

30.03.2017.

Svjetlucava haljina s prugicama odlično je pristajala glumici koja se trenutno nalazi na promotivnoj turneji novog SF akcijskog filma 'Duh u oklopu'

Novi film protagonistice Scarlett Johansson i redatelja Ruperta Sandersa, ‘Duh u klopu’, polako osvaja kino dvorane i publike diljem svijeta, tako da se ova filmska ekipa nalazi na press turneji (što je savršena prilika za skeniranje stila holivudske glumice).

 

 

Inače, ‘Duh u oklopu’ baziran je na međunarodno priznatom SF naslijeđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kojeg je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Radnja je smještena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamijenivši neke svoje dijelove tijela umjetnim implantatima. No mozak se ne može zamijeniti te on predstavlja „duha“ tj. ljudski identitet koji se nalazi u oklopu mehaničkog tijela.

 

 

Upravo na sinapsisu filma temelje se i fantastični lookovi koje bira Scarlett za press turneju i izgleda bolje no ikad, kao ‘bionička žena’. U pripijenoj kreaciji s potpisom Oliviera Rousteinga za Balmain, s prepoznatljivom kratkom kosom i s decentnim make upom, pronašla je svoj idealni look. Ocjena: 5+ za krajnji dojam.

M.B.
Fotografije: profimedia/Getty Images/Guliver

Pročitajte i...

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

Koje će se dvije glumice natjecati za Oscar ove godine?

Nakon premijera na filmskom festivalu u Torontu, favoritkinje za Oscar su i više nego jasne

Scarlet J. zabljesnula 11-karatnim zaručničkim prstenom!

Scarlett Johansson nataknula zaručnički prsten koji zaustavlja promet

▲ Povratak na vrh